Бразилски медиум лекува българи с чудодейна сила

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Бразилски медиум лекува българи с чудодейна сила
1520
Източник: Вестник Доктор
Бразилски медиум лекува българи с чудодейна сила

Във в. „Доктор” през последните 2 години писаха неведнъж за чудодейните възможности и лечителски качества на медиум Жоао де Деус от Бразилия.

В писмо до вестника Благовест Манов, който живее със семейството си от 10-ина години в Чикаго, САЩ и работи като шофьор, казва, че е доволен от живота си там, но той и съпругата му Ели имали здравословни проблеми, които ги накарали да посетят Каза де Дом Игнасио в Абаджания през февруари тази година.

Най-известният медиум в света - Жоао де Деус, провежда лечителски сесии три пъти в годината в Европа. Така от 15 до 18 май ще бъде в Залцбург, Австрия. Бразилският лечител е изцелил директно и индиректно около 15 милиона души през своята над 40-годишна практика.

Водач на българската група, която ще пътува до Австрия, ще бъде отново Татяна Тошкина. Тя също е българка, но е и медиум, и дъщеря на Каза де Дом Игнасио от август 2002 г.

От години Татяна, която попада в Каза заради лични проблеми, е водач на българските групи, които пътуват до там през няколко месеца. Когато хората пристигнат в Бразилия, тя им дава пълна информация в деня, преди да започнат сесиите в Каза, за да са подготвени какво им предстои и какво ще очакват духовните доктори, наречени Ентитис, от пациентите. Татяна е водач на гостите на Каза и в тяхното духовно и емоционално изцеление с допълнителни съвети, медитации и упражнения.

„Бяхме в Бразилия през февруари т.г. Исках да намеря алтернативен начин за решението на здравословни проблеми. От доста време се чудех накъде да се ориентирам и един ден видях в он-лайн изданието на в. „Стандарт” материал за медиум Жоао. Разбрах, че това, което търсех, ми беше поднесено. След това намерих още информация в нета за медиум Жоао, свързах се с българския водач Татяна Тошкина. Аз исках да отидем, тъй като съпругата ми имаше сериозен здравословен проблем, но когато говорих с Татяна, тя ми каза, че и аз трябва да се погрижа за себе си, тъй като имам тежко главоболие, високо кръвно... След това не съм задавал повече никакви въпроси, защото Татяна само по телефона ми каза неща, които нямаше откъде да знае.

Татяна е уникален човек, тя е безценно богатство за нас, хората, които имаме някакви проблеми. Ако имаме по-отворено съзнание да се доверим на този човек, изцелението, което всеки търси, ще го получи на 100% - стига да повярва в това, което тя ще каже. Ако хората си запазят вярата, ще намерят изцелението, от което имат нужда. Само вярата в себе си и в изцелението може да ни излекува. Толкова много болни хора и деца от България могат да се излекуват в Бразилия, само ако успеят да отидат там”, сподели Благовест Манов.

На него и съпругата му светлите същества, които лекуват в Каза и се наричат Ентитис, са

направили 4 духовни операции - те не са болезнени физически,

всичко се изживява на духовно ниво. В Каза се лекува причината за дадено заболяване, докато медицината отстранява само резултата от болестта, която обаче си остава в тялото ни.

„Аз получих просветление в душата и в мислите си, освен че се спасих от някои здравословни проблеми, които влачех с години. Посещението в Бразилия промени живота ни много. Човек трябва да намери себе си, за да постигне всичко останало. Това е най-святото място, на което съм бил.

Разбрах, че всичко идва от нас самите. Затова човек трябва да промени начина си на живот – да не се ядосва толкова много, по-спокойно да го кара. Така си съхраняваме душата. Да, около нас се случват странни и неразбираеми неща, но трябва да контролираме себе си, да избираме хората, с които общуваме.

Медиум Жоао е изключителен мъж. Физически не можеш да издържиш да приемаш по 2000 души на ден, но той го прави. И не само – те получават изцеление, дотолкова, доколкото могат да получат в момента, когато са отишли при него. Прави операции пред всички, с обикновен нож, без никакви стерилизации и суетене. При това няма инфекции и проблеми. Всичко това е изумително и не може да се обясни. Може само да приемем и да сме благодарни, че съществува такова целебно място на Земята”, сподели още българинът, живеещ в Чикаго.

Така вярата, която имал, когато тръгнал за Бразилия, се превърнала в огромна любов.

Отворил още повече сърцето и душата си

за това, за което отишъл в Бразилия.

„Животът ми се промени изцяло, осъзнавах все повече грешките и емоциите си, които не можех да контролирам понякога. През последната година бях започнал да намирам верния път. Знаех и бях убеден, че ако човек иска да води добър и нормален живот, трябва да си промени начина на живот. Така и направих, и наистина видях промяната.

Трудно би било за странични хора да разберат какво се случва в Каза и затова не искам да се впускам в други случки. За нас това бе най-смисленото и хубаво нещо, което сме направили през нашия семеен живот. Не включвам това, че през останалото време сме се грижили за нас, за нашите близки и родители. Когато бяхме на последната духовна операция, усетих толкова топлина над главата си, че се притесних да не ми се разтече мозъкът. Но не смеех да разкажа за това. И когато по време на обяда Татяна ни попита дали сме усетили нещо над главите си, ми олекна страшно много. Бях щастлив, че наистина е имало нещо, не е било само някакво лично преживяване. Каза ни, че е имало страшно много ангели. Изглеждали сме все едно, че имаме шапки на главите си. Просто сърцето ми се изпълни с невероятна любов и щастие. Затова си мисля, че не бях там просто ей така, като на оздравителен туризъм.

А имах щастието да почувствам, усетя, докосна и се насладя на Божествената любов, с която бяхме обгърнати и заредени. Затова призовавам хората да отворят душите и сърцата си, за да се насладят на този живот, който имаме, да го ръководим, като влагаме много любов и доброта в това, с което се занимаваме”, обобщи Благовест Манов.

Феноменът лекува с вярата в Бог

Жоао Божи е световноизвестен феномен, който лекува с помощта на вярата в Бог и на духовни лечители. В Бразилия християнството и спиритуалните вярвания често вървят ръка за ръка.

Роден като Жоао Тишейра де Фариа на 24 юни 1942 г. в малко селце в Бразилия, той става популярен в цялата страна още като младеж, когато се отключва дарбата му. Хиляди хора търсят ежедневно помощта му. В Каза де Дом Игнасио той приема повече от 40 години хора от цял свят, където по време на лечителските сесии духовни лечители от невидимия свят въздействат чрез трансмедиума върху присъстващите. Въздействието е приятно като възприятие и оставя усещането за получена безусловна любов.

Повечето от невидимите лечители са същности на действително живели личности, които любящо служат на хората. Жоао де Деус е изключително скромен човек, който заявява: „Аз не лекувам никого. Господ е този, който лекува и с неговата безкрайна доброта позволява на духовните същности да лекуват и утешават моите братя”.

Духовните същности подпомагат цялостно личността на духовно ниво и крайният резултат е не само по отношение на здравето, а и в промяна на качеството на живот и цялостното светоусещане. Повечето от хората усещат непрекъснато потока от енергия и след срещата с Жоао. Въздействието продължава, докато имате нужда, в индивидуален и съобразен процес с вас. Голяма част от хората се обръщат към Жоао, когато лекарите са се отказали от тях."

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft