26 Януари 2012
                
                516374
            
                                                                        Омлет с гъби и газирана вода
                                                                                                Ризото със зеленчуци
                                                                                                Омлет по сръбски
                                                                                                Пикантни пилешки шишчета
                                                                                                Лучена каша
                                                                                                Боб по венециански
                                                                                                Панирани шницели от риба
                                                                                                Мариновани пилешки шницели
                                                                                                Пиле със зеленчуци и фиде
                                                                                                Риба със соев сос
                                                                                                
                            Броколи с пиле и сметана
                                                                                                Омлет с шунка и кашкавал
                                                            
                Броколи с пиле и сметана
Продукти:
	350 гр. пилешки бон филета
	2 скилидки чесън, нарязани
	200 гр. броколи, нарязани по дължина на стеблата
	1 ч.ч. пилешки бульон
	1 с.л. царевично брашно
	1 с.л. мед
	кората на половин лимон и сокът от целия
	1 пълна шепа кашу, печено
В загрят тиган с незалепващо покритие сложете филенцата и изпечете 2-3 минути, докато се зачервят и от двете страни. Извадете ги и на тяхното място сложете броколите и чесъна. Покрийте и задушавайте още две минути, докато омекнат. Смесете бульона, царевичното брашно и меда и прибавете така приготвената смес към броколите. Изчакайте докато се сгъсти и добавете пилешките филенца, лимоновия сок и настърганата кора и кашуто. Разбъркайте и сервирайте веднага с гарнитура задушен басмати ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







