Какво да сготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
514316

Боб по венециански

Продукти:

400 гр варен боб
200 гр паста
1 глава лук
1 морков
1 целина
70 гр. пушен бекон
зеленчуков бульон
сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Изцеждаме боба и го сваряваме в нова вода, в затворена тенджера, докато се свари добре.
Междувременно запържваме лука, моркова, целината и бекона. Изцеждаме боба, слагаме
половината от него в пасатора, смесваме полученото пюре с останалия цял боб, добавяме
запържените зеленчуци, няколко черпака бульон и сол. Варим на много слаб огън за 15-20 минути,
накрая изсипваме пастата и оставяме да се досвари (за още 5-10 минути). Сервираме и поръсваме
порциите обилно с черен пипер.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft