Какво да сготвим набързо за обяд

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле със зеленчуци и фиде
514278

Пиле със зеленчуци и фиде

Продукти:300 гр пилешко филе

1 морков

1 чушка

резен зеле

1 глава лук

200 гр гъби

2 ск чесън

сол, растителна мазнина, соев сос

1 с . л . нишесте

1 / 2 пакет оризово фиде

пресен лук за поръсване

 

Приготвяне:
Фидето накисваме в гореща вода за около 10 мин. Зеленчуците нарязваме на едро.  Пилешкото филе нарязваме на хапки. В сгорещена мазнина запържваме месото до побеляване. Добавяме зелето и пържим 2 мин. Добавяме гъбите, лука и обърщмае няколко пъти със зелето и месото. Добавяме моркова и него пържим около 2 мин. Заливаме със соев сос и разбъркваме. Поръсваме с чушката и накълцан на дребно чесън и добавяме разтвореното в малко вода нишесте. Разбъркваме отново и добавяме изцеденото фиде. Смесваме го с останалите продукти и снемаме от огъня.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft