Булка разбра жестока истина за съпруга си и майка му и веднага поиска развод

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
Булка разбра жестока истина за съпруга си и майка му и веднага поиска развод
12688
Булка разбра жестока истина за съпруга си и майка му и веднага поиска развод

Женените двойки се вричат във вечна и свята любов, но понякога малките неща преобръщат каруцата. Бракоразводни адвокати от Великобритания и САЩ посочиха най-странните поводи за развод.

Така например двойка с 2 години брак се развела, защото жената се ядосвала, че мъжът не преставал на храни кучето и то станало дебело.

Очевидно жената била загрижена и за теглото на бъдещите им деца.

Друга пък поискала развод, тъй като новоизлюпеният й съпруг искал да вземе майка му на медения им месец. Причината - той все още сучел мляко от нея. Разривът при друга двойка настъпил заради домашната котка. Жената я наричала Снежна топка, заради бялата й козина и искала да я храни само с течна храна и пилешки гърди.

Мъжът наричал котката Лили - също заради бялата й козина, но искал да я храни само със суха храна. Това довело до непоправим разрив между двамата. Любопитното в случая е, че при бракоразводното дело всеки един от двамата искал попечителство над котката, но е и над трите им деца - на 15 месеца, на 4 години и на 6 години, пише Дейли Мейл.

Двама пък се развели още в деня на сватбата. Младоженецът започнал да танцува със сестра си, но булката поискала да се намеси. Сестрата обаче опитала да я удари, но вместо нея ударила сестрата на булката. Заформило се масово меле, а булката поставила условие на младоженеца да избира - нея или сестра му. Той избрал сестра си.

Според друга интересна история краварка се омъжвала седем пъти. Един път се развела, тъй като мъжът и бил прекалено хубав и тя не можела да му има доверие. След това пък натирила друг, защото не й купил правилния хот дог, за който го била изпратила.

Понякога нещата изглеждат много лесни, но се оказва, че не е така. При адвокат отишли две двойки, които се познавали от 15 години. Съпруг А решил, че харесва съпруга Б, съпруга А решила, че харесва съпруг Б. Всичко било взаимно. Развели се накуп още същия ден. След седмица съжителство отново дошли вкупом при адвоката и поискали отново да се оженят, връщайки старата конфигурация. След това заживели дори по-щастливо отпреди.

Мъж пък се развел с жена си, заради нейната пристрастеност към играта Бинго. Ходела в залата 10-12 пъти седмично. Дотук нищо толкова необикновено, освен една подробност - тя била на 82, а той - на 86. Жена пък се развела с мъжа си поради две непреодолими пречки - нямал достатъчно косми на гърдите и не карал колата достатъчно бързо. Тук трябва да се отбележи, че това станало през 70-те години, когато косматите мъже бяха на мода.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft