Български депутат е с коронавирус

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Български депутат е с коронавирус
5898
Български депутат е с коронавирус

"Събрах ви, защото имаме народен представител с положителна проба за коронавирус", заяви председателят на Народното събрание. 

"Д-р Хасан Адемов от ДПС е установен с положителна проба за коронавирус", обяви Цвета Караянчева и добави, че той е дал съгласие да бъде обявено името му, но няма да говори за здравословното му състояние. 

"От Националния щаб препоръчаха всички народни представители да минем през тест за коронавирус. Утре в две болнични заведения ще бъдат тествани всички народни представители.

На другия ден ще бъдат тествани всички хора от администрацията", добави тя. 

"Още в петък, когато предложих Народното събрание да не работи, точно това имах предвид", каза още Караянчева. 

Председателят на Народното събрание добави, че утре в 08.30 часа ще се проведе председателски съвет, за да се определи начина на тестване на депутатите. 

"Ако се обяви 14-дневна карантина, какво правим с актуализацията на бюджета", попита тя. 

"Нека да видим какви ще бъдат тестовете и резултатите на народните представители и тогава ще направим съответното заключение. Дай Боже да е само д-р

Адемов и да няма други заболели депутати. Разбрахме се с проф. Мутафчийски, когато излязат резултатите, тогава да решим какво ще правим и дали ще има карантина", обяви Караянчева на въпрос на агенция ПИК как ще се процедира оттук нататък, след като има депутат с положителна проба. 

"Утре няма да има комисия по бюджет и финанси. Утре ще решим кога да е следващата комисия и следващото заседание. Нека първо видим резултатите", добави председателят на Народното събрание. 

"Утре целия ден ще има тестове, а на другия ден ще се тестват служителите на администрацията. Утре ще се съберем само няколко човека, лидерите на партиите", заключи Караянчева. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft