Веселка разтърси "Фермата" с това признание:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Веселка разтърси "Фермата" с това признание:
15064
Източник: marica.bg
Веселка разтърси "Фермата" с това признание:

Безспорно крехката на пръв поглед Веселка е една от най-силните жени, участвали някога във " Фермата ", а по издръжливост и воля може спокойно да се мери и с много от мъжете. 25-годишната майка на три дечица от село Борима и победител във "Фермата" 5, сега в откровен разговор разказва как една вечер й се е наложило да спи в един вход.

„Още на 15 години се научих да работя на банциг… На 18 се роди първото ми дете, но аз си ходех на работа, защото беше на 200 метра от вкъщи.

Прибирам се, нахранвам детето и се връщам на работа. После заминахме за Ловеч, средната дъщеря се беше родила. Мъжът ми пострада при инцидент и не можеше да работи. Започнах в дърводелска фирма, като бях бременна във втория месец с малкия. Тогава най-близката ми приятелка, ама най-близката, дето съм дала всичко за нея, завидя, че шефът ме хвали как работя.

И му казала, че съм бременна. Шефът ме освободи и с нея се скарахме. До този момент спяхме при тази приятелка и след скандала се изнесохме. Първата вечер спахме в един вход. Това е най-гадният ден в живота ми“ – разказва Веселка, цитирана от HotNews.bg.

На следващия ден тя намира квартира и започва да търси нова работа. Взимат я в „Топливо“, където работят само мъже. Тя е единствената жена и работи до края на бременността. „Била съм на ръба и много отчаяна. Какви ли не мисли са ми минавали през главата, но винаги има решение. Няма безизходица“ – споделя Веселка пред Аксения в края на неизлъчвания разговор.

„С тази сила и борбеност Веселка може да бъде пример за много жени“ – коментира Аксения пред камерата на риалитито.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft