ВЗех 1 пликче, сложих сода в него и го пъхнах в казанчето, ефектът определено е уау

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
ВЗех 1 пликче, сложих сода в него и го пъхнах в казанчето, ефектът определено е уау
62175
ВЗех 1 пликче, сложих сода в него и го пъхнах в казанчето, ефектът определено е уау

Когато отида на гости, първото нещо, което гледам, е банята . Ако в ъглите на банята няма плесен и мръсотия, а в ъгъла има лъскава и чиста тоалетна , спокойно сядам. В крайна сметка това означава, че домакинята е чиста и отговорна. Също така се опитвам да поддържам банята подредена в къщата си. Ето как го правя.

Преди това, за да зарадвам семейството с чиста тоалетна , я миех през ден. Но наскоро майка ми сподели трик, който много улесни живота ми. Китайският начин за поддържане на реда в тоалетната е истински божи дар за чиста домакиня. Със сигурност ще го оцените!

Почистващ препарат за тоалетна чиния

За да направите екологично и напълно безопасно почистващо средство за тоалетна, ще ви трябват следните артикули: сода за хляб, ментов прах за зъби и суха белина. Тъй като последното е агресивно, препоръчваме да работите с ръкавици.

В купа или друг контейнер смесете 1 с.л. на всяко вещество. Можете да добавите блясък или боя, ако искате. Тогава водата не само ще се пени, но и ще придобие определен цвят. Изсипете сместа в плътна найлонова торбичка.

Завържете торбата със стегнат възел. Разпределете сместа вътре в нея. Сега идва забавната част. С помощта на игла направете няколко пробиви в частта от торбата, където се намира активната съставка. 6-8 малки дупки ще бъдат достатъчни.

Това количество съставки се изчислява за приблизително 3-4 дни. Разбира се, всичко зависи от това колко често се използва тоалетната в къщата. Можете обаче да увеличите количеството, като същевременно запазите нашите пропорции.

Как да поставите освежителя

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е подготовката на мястото за инсталиране. Измийте старателно тоалетната, преди да инсталирате продукта. Сега внимателно плъзнете капака на резервоара. Потопете торбата с продукта във вода, оставяйки вътре само върха му.

След това плъзнете капака обратно на място, като натиснете края на чантата с него. Свършено! Сапунената вода от казанчето не само нежно почиства повърхността на тоалетната чиния, но и придава приятен аромат на мента. Освен това оставя невидим филтър на повърхността, който предпазва тоалетната от всякакъв вид замърсяване.

Приятно миришещата и чиста тоалетна е дело на грижовната домакиня. Не е срамно да го покажете на гостите. Какво можем да кажем за комфортен семеен живот. Как се грижите за тоалетната? Има ли интересни трикове? Споделете своя опит с нас!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft