Вълшебната почивка без цистит – мисия възможна!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Извор на Здраве
Вълшебната почивка без цистит – мисия възможна!
1751
Вълшебната почивка без цистит – мисия възможна!

Шепи, пълни с лято. Лято, лято и пак лято! Развява неспокойни мисли и трепетни очаквания за море, пясък и любовни срещи, за топли усмивки и закачливи намигвания, за леки като перце усещания.

Лятото развява парфюм на обещания за безкрайни възможности и за творчески заряд. Денят е дълъг – готов да осъществи дори и най-фантазийните ти планове. А нощите са топли, обсипани със звезди, които вещаят добрини.

                            

И всичко ти се струва лесно и обозримо. Всичко ти се струва ей така на една мидичка разстояние. Посягаш с ръка и докосваш гората, протягаш крак и галиш морските вълни. И се гмуркаш с вещината на водолаз сред летни приключения, докато водни пръски къпят новия ти зелен бански костюм. И докато предизвикателно показваш  стегнатия корем, с който си се сдобила със зверски труд и лишения, нещо коварно, рязко и мъчително те дърпа за слабините и тушира целия ти ентусиазъм за няколко дни напред.

Разваля не само настроението ти, но и ти доставя такава болка, че забравяш кой ден от седмицата е и дори как се казваш. Забравяш, че е лято и че е време за релакс, наслада и  удоволствия. ЦИСТИТ! И започваш да се чудиш какво си сбъркала и този път – дали си стояла дълго време с мокър бански или по-дълго време на климатик или пък онази вечер на лятното кино, когато реши, че нямаш нужда от връхна дреха и се остави на летния бриз да гали косите ти... Или пък химикалите в басейните са те изнежили и са позволили на бактериите да нахлуят безпрепятствено. Каквато и да е причината, срещата с цистита винаги е неочаквана и винаги е изключително неприятна. А когато е осъществена по време на ваканцията ти, тогава всичко придобива още по-тъмни окраски и проваля и без това броените за почивка дни.

 

Какво да направим, така че да се защитим?

Опитайте да спазвате няколко прости правила:

  • Пийте много вода. И без това летните жеги Ви карат да ожаднявате повече. Приемайте повече вода от обикновено (най-лесно водата се изчислява, като умножите килограмите си по 0,03). Например жена, която тежи 53 кг. трябва да приема 1,59 литра вода дневно. Водата извършва и чисто механично измиване на пикочния мехур.
  • Не стойте с мокър бански.
  • Сменяйте превръзките и тампоните си често. Не стойте с тампони в басейни или в морето. Така създавате на бактериите подходяща за развитие среда.
  • Избягвайте лютите храни и кафето. Кафето обезводнява организма. Ако приемате кафе, пийте го с поне чаша вода.
  • Внимавайте с честите сексуални контакти. При чести и бурни сексуални контакти лигавицата се изнежва и става податлива на инфекции.
  • Детоксикирайте се! Направете си детоксикиращ режим преди почивка или по време на почивката. Детоксикираният организъм е с по-силна имунна система, което означава, че не е податлив на инфекции и бързо, и ефикасно се справя с нахлулите бактерии и микроорганизми. Освен, че детоксикираното тяло е по-защитено и здраво, то изглежда и по-добре – кожата е озарена, излишните килограми, дошли в следствие на акумулираните излишни токсини, са си отишли, целулитът е значително намалял и усещането е за повишена жизненост и лекота!

 

 

 DetoxiFive (ДетоксиФайв) е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

Заради висококачествения екстракт на леспедеза, ДетоксиФайв е изключително подходящ при състояния на цистит и на други инфекции на пикочните пътища. Леспедезата пречиства по уникален механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. За разлика от повечето диуретици, които просто промиват пикочните пътища, Леспедезата подобрява работата на гломерулите (клъбца от кръвоносни съдове). Те филтрират кръвта от отрови. Следователно билката осигурява не само пречистване на самите бъбреци, но и на кръвта от токсини и обменни разпадни продукти.

 

ДетоксиФайв можете да намерите в аптеките и без рецепта или онлайн на www.botanic.cc!

 

  • Никога не забравяйте и не пренебрегвайте силата на природата! Дори и при най-малки и леки симптоми, се доверете на ЦистиРен. Действа бързо и ефикасно! Изследвания доказват, че Американската червена боровинка съдържа уникален вид проантоцианидини тип А, които възпрепятстват прилепването на бактериите по стената на пикочния мехур, захващат се за тях и ги „извозват” чрез урината извън организма. Златната пръчица действа диуретично и подпомага имунната система. Химичният ѝ състав е подробно проучен и резултатите сочат, че цял комплекс от биоактивни вещества допринася за благоприятния ефект върху отделителната система. Tя осъществява това извозване на бактериите извън организма без да нарушава електролитния му баланс, като съхранява калия. Именно заради това си свойство златната пръчица е предпочитан от специалистите диуретик и в Германия, например, злтната пръчица е основа на много лекарствени средства.

            

  ЦистиРен е висококачествен продукт, който събира в себе си силата на Американската червена боровинка и Златната пръчица във вид на висококонцентрирани екстракти. Продуктът действа благоприятно на пикочните пътища и усилва защитните сили на организма срещу бактерии в уринарния тракт.

             

ЦистиРен е натурален, ефикасен и безвреден. Действа бързо и надеждно! Можете да му се доверите. Търсете в аптеките или онлайн на www.botanic.cc!

             

Можете успешно да комбинирате ЦистиРен и ДетоксиФайв за още по-бързи резултати!

...Защото заслужаваме желаната почивка и защото нищо няма да попречи на доброто ни настроение!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft