Галениците на съдбата през 2020-та - ще получат всичко, за което са мечтали, без да си мръднат пръста!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Галениците на съдбата през 2020-та - ще получат всичко, за което са мечтали, без да си мръднат пръста!
54315
Източник: blitz.bg
Галениците на съдбата през 2020-та - ще получат всичко, за което са мечтали, без да си мръднат пръста!

Вече ви писахме кои ще са двете зодии, на които Металният плъх ще донесе успехи в любовта според известния астролог Павел Глоба . Сега светилото на руската астрология разкрива кои зодиакални знаци ще получат всичко, за което са мечтали , през 2020-та. По думите му Годината на металния плъх за тях ще е решаваща и ще им донесе само хубави неща. 

Астрологът твърди, че представителите на някои зодии ще бъдат огромни късметлии през тази година и ще успеят да изпълнят и най-безумните си мечти.

За съжаление, щастливците са родени под знака на три зодии .

Животът им ще бъде много лесен, а късметът ще ги следва по петите през цялата година. 

зодии късметлии

Щастието ще се изсипе като сняг върху главите им. В същото време няма да е необходимо да правят нищо, за да превърнат мечтите си в реалност. 

Ето ги и щастливците:

Телец

През 2020 година мислите на Телците ще придобият невероятната способност да се материализират. Представителите на тази зодия ще получат буквално всичко, което желаят.

Това, за съжаление, крие известни опасности, защото негативните мисли също много лесно могат да се превърнат в реалност! Затова Телците трябва много да внимават за какво мислят и да се стараят винаги да са настроени на позитивна вълна.

През 2020-а всичко, с което се захванете, ще ви се получава с лекота. Независимо от това хороскопът, а и Павел Глоба, съветват да се занимавате с духовни практики, да се научите да не обръщате внимание на лошото и да се концентрират върху доброто.

Направете списък с плановете си за годината, за да получите точно това, от което се нуждаете най-много.

изобилие

Стрелец

Стрелците ще бъдат истински галеници на Съдбата през новата 2020 година. Успехът ще бъде на тяхна страна през цялата година. Целите, които си поставят още в новогодишната нощ, ще намерят своята реализация в близко бъдеще.

Стрелците са сред зодиите, които ще преживеят тази година много лесно. Очакват ги подобрения във всички сфери, включително в работата и личните отношения. Годината обещава финансов просперитет и нови пътешествия.  

Козирог

2020 година ще донесе на Козирозите много постижения. Представителите на този зодиакален знак ще повишат значително авторитета и социалното си ниво, ще се издигнат и ще бъдат високо ценени.

Начинанията ви ще се окажат много успешен. Можете спокойно да планирате нещо ново, проект или пък да смените работата си. Ако отдавна сте мечтали да започнете свой бизнес, сега е моментът! 

В любовен план ще се радвате на стабилност, кариерата ви ще тръгне стремително нагоре, а доходите ще се увеличат. Няма да е нужно да работите здраво, да не си доспивате или да трошите нерви, за да постигнете успех. През 2020 година всичко ще ви се получава с лекота! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft