Галин направи фурор с облеклата собствена марка-Снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Галин направи фурор с облеклата собствена марка-Снимка
1200
Галин направи фурор с облеклата собствена марка-Снимка

Фолк звездата Галин отдавна се доказа на музикалната сцена, а от няколко години успешно се развива като продуцент на млади таланти. Гласовитият добричлия доказа, че за мечтите и целите почивен ден няма и непрекъснато изненадва с нови неща. 

Неговите момичета Десита и Лидия от музикалната му компания "Алфа мюзик" много бързо се наредиха до топ имената в бранша, а изглежда Галин си разбира от работата и дори в пандемията не спря да твори и радва феновете на фирмата му с проекти на всички артисти. 

Изпълнителят, който прибави в каталога си и две мъжки имена - Адам и Маджуна, е решен на всичко, за да дърпа артистите си напред.

И след като протежетата му станаха идоли за младите, той реши да работи и в друга посока. Съвместно с Мегз направиха нов бранд "I am", а зимната колекция бе изкупена за секунди. 

Днес Галин предизвика суматоха и с пролетната колекция, която в по-късните часове ще бъде налична за поръчки. Заявки текат преди още да са заредени на сайта, а желаещите за новите екипа са хиляди. Още повече, че Галин винаги е сочен за еталон в стайлинга и много момчета се доверяват на вкуса му. С новите екипи отново позира той, Адам, Лидия и Десита.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft