Днес в Горчива любов-Булут е шокиран от новината, Суде започва да се замисля дали не е била прокълната,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Днес в Горчива любов-Булут е шокиран от новината, Суде започва да се замисля дали не е била прокълната,
11903
Днес в Горчива любов-Булут е шокиран от новината, Суде започва да се замисля дали не е била прокълната,

Ето какво ще се случи днес в поредната серия на хитовата поредица " Горчива любов ", предавана от понеделник да петък от  21:30 часа по bTV.

Суде отива при Мехмет. Пита го дали заради нея всяка вечер пие.

Суде също иска чаша алкохол. Мехмет не й дава. Тя съобщава, че вече не е бременна и е загубила детето. Той е изненадан. Суде не иска да разкаже какво се е случило. Булут й звъни, но тя отхвърля разговорите.

Булут казва на Шахика, че малко са се спречкали с жена му. Тъщата започва да му се кара. Булут отговаря, че Суде е в конфликт с всички.

Суде започва да се замисля дали не е била прокълната. Започва да говори, че двамата с Мехмет е можело да бъдат щастливи. Той й казва да си тръгва, но и да си вдигне телефона. Суде съобщава на съпруга си, че е с Мехмет и двамата си споделят мъките. Булут се ядосва, но Суде му затваря телефона. Мехмет му се обажда, за да прибере жена си. Булут отива и вижда, че жена му е пияна. Пита Мехмет защо й е дал да пие. Суде си взима чантата и двамата с Булут си тръгват.

На закуска Шахика забелязва, че Ферман е умислен. Али съобщава пред семейството си, че ще е баща на момче. Шахика веднага забелязва, че не може да се определи пола на едно 5-седмично бебе. Мелек веднага се опитва да се измъкне от ситуацията, като казва, че с Али са се обзаложили дали ще е момче, но няма как да разберат кой ще бъде прав. Суде излиза и носи дрехите за бебето си, които е купила. Съобщава на всички, че го е загубила. Обвинява семейството си, че бебето не се е родило заради тях. Али отива и прегръща сестра си, за да я успокои. 

Булут е шокиран от новината. Отива при Суде и я разпитва защо не му е казала. Булут обяснява, че наистина е бил щастлив, че ще става баща. Суде не му вярва. Заявява, че мрази всички. Не иска Булут да я докосва повече и го гони от стаята.

Шахика упреква съпруга си, че никога не се е грижил за дъщеря си, а винаги за него Али е бил приоритет.

Мелек отива да поговори със Суде. Казва й, че ужасно съжалява и я разбира и не иска никой да страда. Суде си мисли, че заради липсата на любов от страна на Булут е причината да загуби детето си. 

Ферман се ядосва и настоява да поговорят с Шахика, за да решат какво да правят със Суде. Булут предлага да изпратят жена му в клиника, където да се лекува.

Ферман моли дъщеря си за прошка. Тя го моли за помощ. Двамата се прегръщат.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft