Д-р Емилова препоръчва този режим на Дънов, от който се отслабва 5 кг по здравословен начин

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Д-р Емилова препоръчва този режим на Дънов, от който се отслабва 5 кг по здравословен начин
10470
Д-р Емилова препоръчва този режим на Дънов, от който се отслабва 5 кг по здравословен начин

Рецептите на Петър Дънов са голям дар, който сме длъжни да запазим за идните поколения, защото са ценни и са помогнали на много хора. Те са оценени от специалисти с ранга на д-р Емилова, заради ефективността им и насочеността към природата и натуралните съставки, които се използват в тях.  

Самата д-р Емилова предлага този път една от рецептите за пречистване на Дънов, която се спазва 10 дни и след този период ще откриете, че освен че сте се пречистили, сте успели да свалите 5 килограма от излишното си тегло.

Във всеки един от дните по режима трябва вечерта да поставим 100 грама жито в термос и да го залеем с вряла вода.

Термосът се затваря хубаво и така житото престоява цяла една нощ. На другата сутрин и на гладно трябва да изпием т.нар. житена вода.Тя обаче се пие не чиста, а с добавени към нея лъжичка мед и половинка лимон. Пием само водата, но житото не го изхвърляме – да не сте си и помислили. Тези сто грама от набъбналото жито си ги разделяме на три части и ги ядем като основни хранения три пъти през деня.

Заедно с житото можем да консумираме до три лъжици мед, девет ореха, три ябълки и още до два лимона. Д-р Емилова бърза да предупреди, че на втория или третия ден някои може да получат временно неразположение. Но това не бива да ги плаши изобщо.
“Неприятното усещане ще премине бързо.

А го получаваме, защото организмът ни започва да се настройва по-бързо към пречистване. И започва да изхвърля всички вредни вещества и токсини, които са го задръствали”, обяснява д-р Емилова.
Както знаем, орехите правят чудеса за мозъка, медът пречиства кръвта, а ябълките са много полезни за сърцето. Гарантирано няма да умрем от глад, но ще сме много по-здрави след това.

Трябва да се уточни обаче, че алкохолът е изрично забранен през целия период – нито капка.След като изминат посочените десет дни, е добре да се захраним първо с известната “ ангелска супа ”.

Тя съдържа моркови, картофи, магданоз и лук, но не и сол в състава си. Д-р Емилова уверява, че не само ще сме доста по-слаби след това, но и много по-здрави.
 

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft