Евгени ли?! Ето го ИСТИНСКОТО гадже на Валерия - двамата близки от месеци

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Евгени ли?! Ето го ИСТИНСКОТО гадже на Валерия - двамата близки от месеци
17565
Източник: hotarena.net
Снимков материал: pixabay.com
Евгени ли?! Ето го ИСТИНСКОТО гадже на Валерия - двамата близки от месеци

Още след приключването на миналия сезон на "Ергенът" зрителите отказаха да повярват, че Валерия Георгиева е истинската избраница на пианиста Евгени Генчев. Появиха се какви ли не конспиративни теории, включително тази, че двамата играят театър, тъй като са подписали договор с продуцентите да се представят като влюбена двойка.

Най-новите разкрития сякаш потвърждават факта, че двамата никога не са имали връзка.

Нещо вече – природозащитничката дори си има гадже, чиято самоличност бе разконспирирана от сайта Intrigi.bg.

Казва се Георги и също като нея е спасител на кучета. Двамата се запознават покрай благотворителната организация на природозащитничката и са заедно доста отдавна, твърди източник на медията.

млад мъж

Тези дни с общи усилия успяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка присъства често и на неговите снимки, което доказва, че моделкта и Георги живеят заедно.

куче Къдрушка

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с фотография, а също така обича да пътешества. Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „момата на Ергена“ пусна снимка на два паспорта. „Чии е вторият паспорт“, питаха фенове, а Георги не се сдържа и коментира: „Тайна“.

паспорти

Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си. Според наши източници, Валери и Евгени Генчев прилапали 5-цифрена сума, за да го играят влюбени поне до края на третия сезон на „Ергенът“. Те продължават да се преструват и гостуват в различни предавания като двойка, а през месец се „отчитат“ с по една обща снимка в социалните мрежи.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft