Експерт проговори за деликатен проблем на жените по време на любов

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Експерт проговори за деликатен проблем на жените по време на любов
4936
Експерт проговори за деликатен проблем на жените по време на любов

Желанието за уриниране по време на секс е нещо абсолютно нормално. Струва си да се отпуснете и да отидете, вместо да се стискате по време на интимните ласки с половинката.

Ако не се облекчите, нищо чудно просто да не се насладите така добре на преживяването.

Това желание възниква от възбуда при жените.

Тогава половите жлези и клиторът се увеличават. По този начин обаче пикочният канал е блокиран, което пречи на урината да излезе навън.

Според сексолога Олга Василенко, вероятността да ви се допишка по време на секс е възможна при няколко определени ситуации. При някои от тях е добре да си обърнете внимание и да потърсите лекар.

Пикочни заболявания

Поради някои урологични заболявания партньорът ви може да уринира по време на секс. Необходимо е да се посети специалист, за да се установи с точност причината.

 

Не сте достатъчно възбудени

Добре е да отделите повечко време за любовните ласки преди сащинската част, защото така е много по-трудно да достигнете до оргазъм.

Слаби мускули на тазовото дъно

Да, те също участват в процеса на задържане на урина. След бременност или раждане доста жени имат много по слаби мускули в тази обаст и по време на секс тези жени започват да уринират.

Ако изпускането по време на полов акт стане редовно, то по-добре отидете при гинеколога си. Слаби мускули могат да имат и дами, които все още нямат деца.

Вродена характеристика на тялото

Има жени (около 5% от дамите), които изпитват оргазъм с уриниране. Винаги е било така и вероятността това да се промени е доста малка. Такива жени имат толкова силен оргазъм, че просто не могт да се контролират. На помощ при такава ситуация може да се притече сексолог

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft