Ето защо талантливата Мария Цънцарова отказа да седне на стола на Хекимян (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Ето защо талантливата Мария Цънцарова отказа да седне на стола на Хекимян (Снимки):
2354
Източник: blitz.bg
Ето защо талантливата Мария Цънцарова отказа да седне на стола на Хекимян (Снимки):

След като стана ясно, че съвсем скоро Антон Хекимян ще се оттегли като водещ на сутрешния блок, за да заеме новия си директорски пост на мястото на Венелин Петков, всички се питаха кой ще го наследи на стола в студиото. Като най-вероятна кандидатура се очертаваше тази на Мария Цънцарова , която неведнъж е замествала и Тони, и други водещи в предаванията на медията, при това със завиден успех. 

Но за всеобща изненада се оказа, че Мария е отказала да наследи Хекимян в сутрешния блок на бТВ .

А причината са двете ѝ малки деца.

Тя бе най-желаното име за заместник на Хекимян, който вече е шеф на новините в телевизията, но след дълъг размисъл е отхвърлила предложението, пише "Флагман". 

Мария Цънцарова

Цънцарова е майка на две момчета – на 3 и на 2 години. Тя си дала сметка, че работата в сутрешния блок е изключително обсебваща, тежка и ще я отдели от децата й. Заради това е отказала повишението.

Втората възможна опция, която Хекимян е разглеждал, била на Биляна Гавазова, която води рубриката „Чети етикета“ в Сутрешния блок. Тя има опит като партньор на настоящия директор на новините, но самият той явно считал, че няма да се справи на отговорната позиция.

Заради това бТВ е на път да стигне до сензационното назначение на водещия на новинарската емисия Денислав Борисов. Той не бил семеен, можел да се отдаде изцяло на новата работа, а освен това бил изключително амбициозен, убеден бил Антон Хекимян.

За Борисов се знае, че е от Радомир, завършил е СУ „Св.Климент Охридски“ със специалност „Журналистика“, а впоследствие и магистратура „Връзки с обществеността“. Работил е в несъществуващата вече ББТ, бил е криминален репортер в Про.бг, а след това и водещ на сутрешния уикенд блок. От 2015 година е лицето на сутрешната емисия на бТВ. За личния му живот не се знае почти нищо, освен, че е запален бодибилдър.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft