Ето какво причини COVID на децата на Ирина Тенчева и Иван (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето какво причини COVID на децата на Ирина Тенчева и Иван (Снимки):
3093
Източник: marica.bg
Ето какво причини COVID на децата на Ирина Тенчева и Иван (Снимки):

Ирина Тенчева и половинката ѝ, продуцентът Иван Христов , в момента се възстановяват от тежко протекъл Ковид , заради който стигнаха до болницата. Слава Богу, двамата вече са у дома и се наслаждават на по чаша вино, че най-накрая са вкъщи, сподели Ирина в социалните мрежи.

Двойката получи тежки усложнения на 7-ия ден от заболяването и това наложи престоя им в Софиямед, където прекараха още 10 дни. Ирина изля емоциите си с онлайн аудиторията с думите:

Ирина и Иван Ковид

"Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД - БЛОК 2, етаж 2. Ежедневните срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни. Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

Ирина Тенчева болница

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството... си представете как:

Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент...

Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и ... за футбола в България, разбира се.
Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни (които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!
2. Животът е колело и вярвам, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви.
3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.
Лечители - ясно защо.
ВДЪХНОВИТЕЛИ- защото подобни срещи с хора като вас винаги провокират въпроса: -Ако аз съм от другата страна, дали ще харесам човека, който съм?(ЩЕ СЕ СТАРАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!) Д-р Тиков, респект!"

Ирина Тенчева и Иван дете

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft