Ето какъв е в живота Селим от Сълзи от Рая

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето какъв е в живота Селим от Сълзи от Рая
30874
Ето какъв е в живота Селим от Сълзи от Рая

Берк Атан етурски актьор и модел, роден на 26 септември 1991 в град Измир. Той принадлежи на голямо семейство и като дете живее с братовчедите си. Завършва университета по изобразително изкуство „Бейкент“, а после се ориентира към актьорското майсторство.

В свободното си време играе баскетбол, тенис и посещава фитнес залите.

Носител е на титлата „Най-добър модел на Турция“ за 2011 и 2012.

През 2013 се снима в сериала „Всичко е наред“ като Селчук, а през същата година се снима и в „Altındağlı“ като Памир.

През 2015 участва в главната роля на Саваш в сериала „Слънчеви момичета“.

Берк придобива популярност с участието си в сериала ,,Слънчеви момичета". Актьорът разкрива, че е имал щастливо детство. Майка му притежава салон за красота ,а баща му е играл като футболист на ,,Бешикташ". Футболът винаги е присъствал в живота на Берк ,имал е възможност за реализация като вратар и е мечтаел да стане професионалист ,играейки за местния ,,Алтай".Благодарение на спорта той лесно поддържа форма ,а футболът си остава любимо хоби.


Берк се отличава с очарование и красота.Той решава да използва този подарък на природата и се свързва с агенция за модели.През 2011 г. печели първия конкурс в живота си за най-добър млад модел на Турция.Взема и приз на световния конкурс за най-добър модел през 2012 г.Въпреки това не вижда бъдещето си в това поприще и решава да гради филмова кариера.Взема уроци по актьорство майсторство и се премества да живее в Истанбул ,където е приет да следва актьорство.Творческата биография на Берк Атан започва през 2013г. с роля в поредицата ,,Всичко е наред".Неговият герой Селчук Демирчоолу е обсебен от желанието да отмъсти за убития си баща.

Следващия проект ,в който Берк играе ,е поредицата ,,Слънчеви момичета".В драмата му е поверена ролята на Саваш Мертоолу ,осиновен син с проблемен характер.Актьорът споделя ,че ролята не е била никак лесна ,тъй като същността на Саваш е напълно различна от неговата.Берк е общителен и искрен ,а Саваш е - измъчван от дълбока лична драма ,сдържан и дори жесток.За да се въплъти в образа ,Атан работи сериозно и анализира еволюцията на своя герой.Саваш се променя в хода на събитията ,а любовта го прави по-мек и по-отворен.Известните турски актьори Емре Кънай (Халюк) и Еврим Аласия (Гюнеш) стават партньори на Берк на снимачната площадка и той черпи опит от тях.Ролята му носи популярност и многобройни почитатели.През 2017г. стартира участие в четири сериала ,които очакваме да се появят на малкия екран.

Берк Атан - мечтата на хиляди момичета, често е разпитван за личния си живот. Той признава ,че противно на стереотипите за мъж с неговата визия мечтае за здраво семейство.Първата му платоническа любов е била Шакира ,която през 2006 г. пее на световното първенство по футбол.Берк има дългогодишна романтична връзка със своя съученичка Сим Оклар.Признава ,че за него любовта означава много , но още не бърза да се обвързва:
,,Човек търси истинската любов с години ,а я среща за миг".Атан отделя по 2 часа на ден ,поддържайки форма и самочувствие с баскетбол , футбол , тенис на маса и фитнес.Актьорът споделя ,че след като завърши университет ,възнамерява да служи в турската армия.За момента обмисля нови телевизионни проекти, а наскоро има активна роля и в кампанията за борба срещу глада и мизерията.
-Тв Сага

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft