Ето 17-годишният баща и 31-годишната му съпруга-Те спасиха детето и сега ето какво се случва-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Ето 17-годишният баща и 31-годишната му съпруга-Те спасиха детето и сега ето какво се случва-Снимки
3872
Ето 17-годишният баща и 31-годишната му съпруга-Те спасиха детето и сега ето какво се случва-Снимки

Тази история се случи в Англия. Млада жена роди дете на 31. Всичко е наред, какво лошо има в това? Но тя излизаше с "мъж", който по време на раждането на бебето беше само на 17 години!

Двойката настоява:Обичат се и са обикновени хора, но не искат от никого да се меси в отношенията им.

Според уверенията на младата майка, момчето е доста доволно от ролята на баща си.

Джак и Катрин започнали да общуват в интернет и в началото не говорели за нещо сериозно. Момчето не се смутило от забележимата разлика във възрастта, но постепенно двойката се сближила и никой не броял годините.

Оказало се, че той трябва сам трябва да се справи с раждането на приятелката си. Но Джак не се смята за ощетен от съдбата или измамен. Той отлично разбира стойността на семейството, децата и близките хора, възхитен е от ролята на баща.

Бързият роман набирал скорост, в един момент преградите рухнали и двойката се завъртяла във водовъртежа на страстта.  Момчето е само на 16 години, но не се стремяло да прескача от цвете на цвете, било сигурно в чувствата си. Бременността се случила 7 месеца след началото на романа. Те решиха да станат родители по взаимно съгласие.

И все още доказват със собствения си пример, че в отношенията им няма нищо престъпно или нездравословно.

И какво може да бъде престъпно във факта, че двама доста зрели и интелигентни хора се грижат един за друг, са запазили собственото си дете и се грижат за него с цялата възможна отговорност? След като хората са се женили и в по-ранна възраст, човечеството е оцеляло перфектно.

Катрин вече е два пъти майка: най-големите й дъщери са на 5 и 13 години.

Джак се разбира добре с тях, въпреки че не влиза в ролата на баща за тях. Но семейството живее приятелски, задружно. Всички се грижат един за друг. Момчето е необходимо у дома, затова решава да напусне училище за известно време.

Джак работи в автосервиз, вкъщи изпълнява мъжките си задължения и се разбира с двете момичета, дори ако разликата във възрастта им е много малка.

Как се случи така, че Джак трябваше да участва в раждането на собствената си наследница?

Катрин си спомня, че отишла в градската болница веднага щом почувствала болка. Опитна майка, тя настоявала да отиде.

Но лекарите я върнали у дома.

Те били сигурни, че е рано да се притеснява.

Катрин отново отишла до там, после отново.

И всеки път, когато я връщли, те твърдели, че за нея е твърде рано.

Катрин се опитала да спори, защото вече е имала две раждания. Но е изритана за пети път.

Вкъщи водите ѝ изтекли, раждането било бързо. Невъзможно било да я закарат в болницата.

Джак трябвало сам да изроди своята любима под ръководството на глас от телефона. Обяснили му какво да прави и момчето се справило с това въпреки страха и вълнението. Бебето се родило вкъщи в спалнята. Джак трябвало да съблече Катрин, в този момент се появила главата на бебето.

Дъщерята сякашбила цианотична и нямала достатъчно кислород, но тук Джак успял да се справи с положението. Той увил бебето с кърпа, разтрил кожата и скоро тя оживяла, изплакала - и младите родители си отдъхнали с облекчение.

Катрин все още не можела да забрави как ридаела от вълнение и възторг. Момчето се справило със ситуацията, в която дори възрастни мъже припадат. Дори само да присъстват при раждането, те припадат, но това не важало за Джак.

След такова преживяване той просто не можело да не стане страхотен татко.

Докато връстниците му се мотаят по нощни клубове, веранди, бият се и пробват различни вещества, човекът отглежда първото си дете и го прави перфектно. Катрин очаква с нетърпение да чуе историята на Джейн за нейното раждане.

Тя признава колко трудно й е било да преодолее психологическата бариера: 14 години разлика не са 4. В крайна сметка свекърва й е само с 8 години по-възрастна. Анджела била шокирана, побесняла.

Но станалото, станало.

Джак все още разказва колко изумен е бил, когато е видял бебето си на ултразвука. Биещото сърце на екрана го променило. И за него не било проблем да изкъпе бебето, да смени памперса, той можел да храни бебето от шише.

Всеки може да види как Джак е станал татко и е изумен от този факт.

Всички с изключение на малката Джейн. Сигурна е, че трябва да е така.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft