Жената Овен е страстна, жената Телец-женствена, жената Рак-Апогей на романтиката и комфорта за любим човек

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Жената Овен е страстна, жената Телец-женствена, жената Рак-Апогей на романтиката и комфорта за любим човек
8531
Жената Овен е страстна, жената Телец-женствена, жената Рак-Апогей на романтиката и комфорта за любим човек

Цялата истина за жените от различните зодии-Всичко съвпада на сто процента!

Астролозите често казват, че съвместимостта със знаците на зодиака не гарантира перфектен съюз. В крайна сметка, истинският хороскоп на човека включва много аспекти.

Ето защо изглежда, че два несъвместими знака живеят в перфектна хармония, а „перфектната двойка“ се разпада за една седмица.
 
Може би, когато обичаме, не ни интересува мнението на някого за съвпадението. Но за да научите тайните на любим човек просто не можете да чакате. И затова мъжете и жените бързат да разгледат зодиакалния хороскоп.

 

Овен

Жената Овен е страстна. Няма полутонове - всичко е черно и бяло. Когато са влюбени, техните чувства винаги са на първо място. Те са готови да посветят целия този живот.
 

При жените, родени под този огнен знак, отношенията се развиват така, че да съответстват на техния елемент. Но бурна връзка е възможна само с любимия човек. Свободнолюбивият Овен се съгласява само на най-добрия вариант. Ако не е възможно, те предпочитат да се насладят само на едно пътуване.

Овен поема отговорност за себе си, но също харесва силните партньори. Търсят някой, който не нарушава свободата им, но в същото време не е от „глина“. Такова противоречие. Освен това Овен понякога е заложник на собствената си гордост, дива ревност и упоритост. Това дори води до агресия. Но всеки знае, че Овен са непоправими оптимисти. И бурята винаги е последвана от слънчево време.

Жената Овен обича да й се възхищават. И един добър комплимент може да повиши настроението й за цяла седмица! Овенът иска толкова много да бъде обичана и да се гордеят с нея, че са готови да преместят планини, само за да чуят отново: „По-добра от теб няма!“

Представителите на този знак са много предприемчиви. Работа, работа и работа отново! Те просто трябва да се докажат в професионалната област. А някои дори ще предпочетат семейния бизнес. Но страстните и верни Овни няма да оставят близките си в критична ситуация.
 

 

Телец 

Телецът е балансиран и конфигуриран реалистично. Телците не са склонни да проявяват силни емоции. Ето защо, вашият комплимент, предназначен за друга жена, няма да предизвика скандал. Но това, разбира се, при условие, че тя е уверена във вашата любов. В противен случай рискувате да познаете силата на гнева ѝ. И това е рядкост при хората с този знак, но наистина е смазващ.

Има легенди за елегантността на жените от зодия Телец. Те знаят как да показват женственост! В този случай, Телец обичат, когато дрехите по тялото са малко. Те успяват да се фокусират върху цвета, защото в сърцето всеки представител на този знак е стилист. Те се радват на живота в различните му прояви. Добри дрехи, вкусни напитки, чудесна храна, красиви снимки и само най-добрата музика!
 
Онези, които са влюбени в Телец, оценяват тяхната нежност и отдаденост, но в същото време е важно да не предизвикват песимистични настроения.

 

Близнаци

Близнаци - калейдоскоп, който побира няколко личности. Ето защо, да се изгради връзка с тях е доста трудно. И ако сте се съгласили с едното „лице“, то второто просто ще реши да не тръгва.

За Близнаците сексът и любовта са еднакви понятия. Творчеството и непредсказуемостта в тази област сред хората с този знак наистина са неограничени. Темперамент като вятъра, ходещ близо до морето. Те са любящи, пълни с бурни импулси. И не е нужно да отделяте време за разбиране на тяхната логика - по-добро предаване на любовта. 

 

Рак

Ракът е апогей на романтиката и комфорта за любим човек. Целувки и прегръдки, прегръдки и целувки ... И също супа, пържоли, бисквити и добри думи за подкрепа в труден момент.
От вас те също се очаква всеобхватна грижа. Ако заслужавате любовта и дълбокото доверие на Рака, в сърцето им ще се генерира поток от чувства, които ще продължат години.
 
Личността на Раците може да бъде сравнена, както се казва, с двете страни на Луната. На сутринта можете да ги видите нежни и деликатни. И се връщате вечер, изведнъж откривате решителна и гореща личност.  

Жените Рак могат да пазят тайни. Хубаво е да споделяте историите си с тях. Но не забравяйте, че те са много ревниви. Това са собственици в чист вид! И в деня на вашето предателство любовта незабавно се превръща в дълбока омраза. Ако Ракът е престанал да ви се доверява, можете да забравите за ярката и нежна приказка за любовта. 

 

Лъв 

Жените Лъвове са ценни творения, които се нуждаят от любов и уважение. И ако не сте на вълната на тази харизматична личност, тогава дори не трябва да се опитвате.

Представителите на тази зодия прекарват времето си заобиколени от приятели. Бъдете готови за факта, че вашата Лъвица вече е имала връзка и не се опитвайте да я установите на едно място.

Лъвовете просто физически не толерират външния контрол във всяка проява. А вниманието на противоположния пол се приема за даденост. Трябва да вярвате в себе си, защото такъв човек Лъвицата ще обича страстно и искрено.

Лъвовете могат да бъдат щедри и разбиращи. Но те са обезпокоени от проявлението на любовта в "автоматичния" режим. Те ценят преднамерените комплименти, а не отегчени речи. Лъвовете не харесват клишета и шарки. Искате ли да спечелите сърцето на тази кралица? Научете се да подхождате към всичко творчески!

Лъвиците изобщо не са егоистични, не са студени, но дори не търсят внимание. Тези взискателни жени знаят, че заслужават по-добро. Те обичат да харчат пари за бижута и дрехи. Дайте им тази възможност. И вкусът на много Лъвове е просто страхотен! 

Докажете, че може да разчита на вас. И ако сте добър любовник, Лъвицата няма да може да устои. В края на краищата,сексът за нея е кулминацията на любовта. Амбициозните и уверени Лъвици излъчват магнетизъм. Считат ревността за загуба на време. И в името на любим човек може да изминат дълги разстояния, за да го спасят.
 

Дева
Девата е жена, която може да се откаже от всичко заради сериозни чувства. За нея е важно да бъде честна на първо място пред вас.

Жената Дева е или в търсене, или щастливо влюбена. В ежедневието те са специални материалисти, но във взаимоотношенията са „последните романтици“. Техният изискан вкус се проявява във всичко: в дрехи, в дизайн, в сервиране на ястия. Те са истински перфекционисти.

Девите са толкова грижовни! Можете да разчитате на тях във всички области. Те няма да почиват, докато не се уреди всичко. Девите мразят критиките. За недостатъците кажете тактично лице в лице, за да запазите връзката. Девите страдат повече от другите от осъзнаването на несъвършенството.  

Те се ръководят от логиката. Но сред тях има и мечтатели. Въпреки че всички те избягват драми и сблъсъци. Непредсказуемостта ги плаши. Дайте хармония и увереност на

Дева в бъдещето. Но твърде бурни страсти трябва да се избягват. Жените, родени под този знак, ценят нежната любов.

Любовните и очарователни Деви са изненадващо проявени в детайлите. И ако връзката е изпълнена с доверие, Девата ще стане най-добрата жена за мъж, който оценява нейната красота, интелигентност и практичност.

 

 Везни

Жената Везни е море от чар! Те, като малки светила, ще осветят вашия ден и нощ. Добър, дипломатичен, малко упорит и нерешителен. Как са женски! Но изведнъж можете да видите как те, ако е необходимо, без усилие изпълняват мъжката работа.

Те се появяват на улицата само в добре поддържана форма. Тези интелигентни дами знаят, че всичко е важно. Те знаят как да анализират и обичат да говорят с различни хора. Дори мрачните мълчаливи хора реагират на тях и започват да участват в разговора. А целта Везни е олицетворение на универсалната хармония. Те веднага разбират кой ги разбира.

За жената Везни е важно да знае, че имате нужда от нейните мисли и съвети по някаква причина. Ако можете, задръжте я, когато иска да се премести, да започне нов бизнес или да промени социалния си кръг. Везните обичат компанията, танцуват и се забавляват, но те също знаят как да се контролират.
 
С цялото очарование на представителите на този знак са доста властни. Те много уверено ви водят към вашето мнение. Но когато вземат решение, те ще вземат предвид както ума, така и сетивата. В края на краищата, за тях балансът е толкова важен!
Везните най-вече ценят красотата, чистотата и искреността! И ще ги търсят в избрания от тях. За красивите жени Везни нерешителността е слабо място. Често отлагат вземането на трудни решения. Те се нуждаят от помощ!
 

Скорпион

Жените Скорпион са мистериозни и красиви. Лесно е да се поддадете на техния чар, но не всеки може да ги разгадае.
Мъже, като молци обикалят около тези завладяващи дами. Но не можете да ги привлечете с банални комплименти. Че не сте безразлични към нея, можете да й кажете с пронизителен поглед.

Скорпионите се гордеят със своята сила и таланти, които природата ги е надарила. И ако в някакъв момент те ви изглеждат тихи - това е илюзия. Те са много емоционални, само че вулканът не винаги изригва.

Жените Скорпион - дами и богини, прекрасни съпруги и приятелки! Те обичат и мразят до край. Няма полутонове!

Скорпионите са ревниви. Те обаче няма да го скрият. Те трябва да имат последната дума, да са прави и т.н. Ако тази жена е обидена, изпитания ви очакват. Но в усилията си да доминират, те са готови да простят на своите близки всякакви грехове.

Всички Скорпиони са верни, верни в любовта и приятелството. Те дават радост и страст на своите близки. При мъжете жените оценяват силата, решителността и желанието за победа. Други жени Скорпиони не смятат съперниците, тъй като са уверени в своя магнетизъм.

 

Стрелец

Жените Стрелец са уникални, искрени и директни. Откровенията им понякога водят до задънена улица. Но как само Стрелецът може да вдъхновява в трудни времена!

Стрелците са откровени, така че с тях не трябва да се представяте за някой, който не сте. Те са независими и всякакви манипулации, включително хипноза и служебни връзки, няма да работят с тях. Те презират "отличителните знаци". Любовта към свободата често е причината за тяхната самота.

Но ако жена Стрелец намери “своя мъж”, той ще намери най-надеждния спътник за цял живот. Тя винаги ще бъде до мъжа си, дори цялото семейство и приятели да се отвърнат от него.

 Жените Стрелец са впечатляващи и самоуверени жени, които познават всички тайни на стила. Те са щедри и търпеливи, но по-добре да не ги виждате разгневени. В любовта те са много романтични. Представителите на този знак могат да си спомнят първия ви поглед, първото докосване, песента, която звучеше по време на целувката ...

Но това е тяхната тайна. Ако те скъсат с любимия си, тогава с целия си вид те ще покажат, че всичко е наред. И не може да разберете как са разбити сърцата им.
Тези необикновени жени са винаги млади в сърцата си и това няма нищо общо с възрастта. Те са много страстни в любовта, остроумни и не се страхуват да отворят чувствата си. Може би никога не сте получавали такива сладки целувки ... Тази любов ще ви улови!
 
Козирог
Самата жена Козирог планира живота си и не се страхува от трудности. Те привличат успех. Те отиват при него, правейки кариерата му. Ако и това ви интересува, те могат да ви дадат добри съвети.
Тези хора никога не се отказват. Те не могат да бъдат разбити, Козирозите продължават и помнят всичките си постижения. Техните амбиции са оправдани, те знаят, че могат да го направят. 
Тези жени са в състояние да създадат перфектен образ, да създадат уютен и красив интериор, да изберат най-добрата украса. Те обичат интересна релаксация и мелодична музика, но не се нуждаят много от събеседниците си. Едното е достатъчно, но най-доброто.
 
Подкрепа за Козирог е необходима, въпреки че те няма да ви покажат това. Но когато започнете да ги хвалите по-често, ще видите как една жена се променя. Душата й просто пее в такива моменти.
Ако някой мисли, че Козирогът не познава нежност и страст, тогава това е абсолютно погрешно схващане. Зад маската на сдържаност ще намерите необичайно пламенен любовник и грижовен спътник. И вие ще разберете, че най-добрият партньор за щастлив, дълъг живот просто съществува!

 

Водолей

Водолей - любовни и независими. Представителите на този знак ги привличат експериментите. Те се нуждаят от нови хоризонти, готови са всяка минута да разширят перспективите си.

Не забравяйте, че под този знак са родени най-голям брой хора, които са променили света. Ако са лишени от свободата си, тяхната вътрешна светлина ще изгасне.
Тези искрени и страстни хора няма да търпят несправедливост. Те са по същество добри и спокойни, но обичат да не се поддават на общественото мнение. Те са привлечени от необичайни хора и събития.

Жената Водолей моментално стига до същността на думите ви, но ще ви се стори, че тя сега е някъде не с вас. Но това само показва, че тя вече разбира всичко и  е отегчена. Хората от този знак не обичат да стоят на едно място.

Романът с Водолей завинаги ще промени живота ви. Тези хора са логици, романтици, прагматици и идеалисти. Но те не харесват, когато някой напразно преувеличава и драматизира, както се казва, на равна основа.

Жените-Водолеи харесват периода на бонбон-букет, но ако връзката е в задънена улица, тя ще изчезне незабелязано от живота ви. Водолей са индивидуалисти, но техният социален кръг е много широк.
Ако харесвате мистерията и откритостта на тази невероятна жена в същото време, просто да я обичате. И животът ви ще изглежда като безкрайно и прекрасно пътуване! 

 

Риби

Женските Риби са невероятно женствени, очарователни и чувствителни. Те обичат, когато партньорът им е заобиколен от грижите им, казва комплименти, дори и най-обикновените. В крайна сметка, най-важното е искреността.

Ще общувате с тях на първата среща и ще ви се стори, че сте ги познавали през целия си живот. Те са толкова любящи и чувствителни. Те няма да ви докоснат с думи. Те знаят как се случва.

 Фразата „Обичам те“ , която казахте на разсъмване, е най-доброто начало на деня за тях. Няма диаманти, които да заместят радостта им от истинските чувства.

 Жените Риби са дипломатически и спокойно се държат в непозната компания. Но ако някой изведнъж реши да обиди Риби, той ще направи грешка. Тези проницателни хора вече са забелязали вашите слабости, така че ще намерят начин да отговорят адекватно.

Рибите обичат комфорта и удоволствието. Не може да се каже, че те се стремят да придобият богатство, но красиви неща и чувствени удоволствия ги вдъхновяват. Те живеят в тревоги за утрешния ден. Сега те са по-загрижени. И тогава ... Тогава всичко ще бъде наред!

Всички Риби се нуждаят от поверителност от време на време. В техния прекрасен свят те ще бъдат изчистени от стрес и страх. Но те показват уязвимост само към близки хора, а във външния свят те се държат уверено и независимо. И не трябва да издавате Риби или да нарушавате техните интереси, те няма да простят това.

Рибите са чувствителни и весели, но сърцето им няма да се отвори толкова лесно. Ако успеете, тогава съдбата ще ви даде най-желаната и вярната съпруга.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft