Заради тази несподелена любов големият Виктор Калев се обрича завинаги на самота! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Заради тази несподелена любов големият Виктор Калев се обрича завинаги на самота! (СНИМКИ)
4104
Източник: blitz.bg
Снимков материал: no
Заради тази несподелена любов големият Виктор Калев се обрича завинаги на самота! (СНИМКИ)

Той е чаровен, чудовищно талантлив и много фин човек, когото всички българи обожават! Големият актьор Виктор Калев е звезда на сцената и екрана, но за личния му живот се знае твърде малко.

Ето защо всички винаги са се чудили защо той няма жена, нито деца.

Факт е, че Виктор никога до момента не е показвал своя приятелка. Това дори провокира злите езици навремето да започнат да шушукат, че харесва мъже, а не жени.

Напротив – Калев не само си пада по жени, но е болен от любов.

Толкова „болен“, че заради тази жена не е искал никоя друга, дори и само, за да създаде потомство. Виктор обича силно единствено нея и е убеден, че ще я обича винаги. Това е признавал и самият той, признават го сега и негови близки.

Въпросната фатална дама няма нищо общо с тъпите клишета за хубост, лансирани от простотията в тази страна от години. Става дума не за кого да е, а за актрисата и радиоводеща  Елена Бозова и е само с три години по-малка от 54-годишния Калев, пише Crimesbg.com.

Виктор Калев и Елена Бозова

Снимка: БЛИЦ

Всъщност двамата се знаят почти от деца, защото са от един и същи прекрасен град – Златоград. После следват заедно и в НАТФИЗ, а Виктор, понеже е по-голям, помага много на Елена.

Проблемът е, е той я обожава, но тя не го иска и никога не го е искала като мъж. Елена обича Виктор като приятел, дори като брат, но не можела и да си представи интимна връзка помежду им, а това отчайвало Калев.

„И тя, и всички са му говорили стотици пъти – зарежи, намери си жена, която ще те обича, защото ще се съсипеш, но не – не ще и да чуе. Съдба ли е това, карма ли е, един Бог знае“, коментират запознати.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft