Изберете буквата, която първа видяхте и вижте какво ви очаква!

вход през zajenata.bg
За Жената
Изберете буквата, която първа видяхте и вижте какво ви очаква!
4194
Изберете буквата, която първа видяхте и вижте какво ви очаква!

Изборът ви позволява да опознаете себе си по-добре.

Очевидно никой не ни познава толкова добре, колкото самите нас. Проблемът е, че въпреки изминалите години, ние все още можем да се изненадваме. Личността ни е много сложен механизъм, който е почти невъзможно да се разбере. Това, което мислим за себе си, се потвърждава от живота. Но една стресова ситуация е достатъчна, за да се превърнете изведнъж в нещо съвсем различно за един миг.

Но как да го направя? Има начини, които могат да проверят това. Един от тях е неописен тест, базиран на изображения, който трябва да изследваме оптически. Това са цветни точки, които образуват число или буква. Ние сме в състояние да ги видим само ако имаме остро зрение.

Всеки вижда картините по различен начин, така че всеки има свои собствени отговори.

Погледнете внимателно шестте кръга, които държат буквите. Вероятно ще можете да различите всеки от тях. Но вашата задача е да посочите само един: този, който веднага виждате. Сравнете ги със себе си и разберете какво може да означава това.


Х
Характеризира присъствието на огромна емоционална интелигентност и не само: коефициентът ви на интелигентност е в диапазона 163-188 и означава, че сте гений. Вие сте в състояние да четете мислите на други хора, но го правите с мъка. Скучно ти е. Усмивката ви е заразена, но имате много 
проницателен ум.

A
Най-голямото ви предимство е креативността, която не може да бъде спряна. Все още измисляте различни нови решения и известни с артистичната си душа. Също така можете лесно да преговаряте с всички, защото вашите комуникативни умения са много развити. Дръжте дистанция по отношение на чуждестранните актьори.

З.
Вие имате всички качества на лидера. Привличате тълпи от хора, които ви гледат като картина и в същото време слушат внимателно. Изграждате приятелства за цял живот и се гордеете с интелигентността на гений. Освен това винаги се опитвате да защитите слабите.

Y.
Това е изборът на 1/4 от анкетираните. Имате огромно сърце и мила усмивка на лицето си. Ако някой от нас има нужда от някого, на когото да разчита, тогава всеки знае, че може да разчита на вас. Най-голямото ви предимство е вашето семейство, така че ще бъдете страхотни родители.

Е.
Вие сте уважаван човек, т.к. винаги минаваш през живота с добри намерения. Не обичате да обиждате и обсъждате. Имате много спокойствие и вътрешен баланс. Рекорден IQ и грижовна личност са най-големите ви силни страни.

P
Непрекъснато се интересувате от нещо, вие сте много любознателен човек и лесно се адаптирате към нови обстоятелства. Не обичайте да седите на едно място - постоянно си поставяйте нови цели и постигайте успех. Голямата амбиция ви помага да постигнете заслугите на работохолик.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft