Известен нумеролог разкри плашещи пророчества за тази година

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Известен нумеролог разкри плашещи пророчества за тази година
6992
Известен нумеролог разкри плашещи пророчества за тази година

Какво да очакваме от знаците, символиката на числата и двойките, които са заредени в годината? Нумерологър Милена Иванова - ЕА, разкри тайните на числата. "От нумерологичния запис на годината - 2020, който редуцирано прави 4, става ясно, че годината ще е наистина бурна.

Четворката се свързва с квадрата. Ще се възбудят неприятни събития и страсти в хората", сподели тя в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Четворката пробужда страхове, негативни емоции, конфликти. Може да има големи сътресения и бедствия. "Такива години ни се дават, за да отработваме кармичните си програми и да се справяме с неща от миналото, за да можем да имаме едно по-добро бъдеще", смята нумерологът. В Китай хората имат тетрафобия - фобия от четворки. Тетра означава смърт и страх. В китайския календар материална година е година с път на живота 8.

Очаква се годината да бъде с материален характер.  "Най-добра година ще имат хора родени на първото число, на 10-о, на 19-о, на 5-и, 14-и и 23-и. За тези хора предстоят изключително добри периоди, много новости, промени и възможности за рестартиране на живота", сподели още Милена Иванова. Според нея в общ мащаб годината няма да е много приятна, но спрямо личната си нумерологична карта, всеки човек ще я преживее по различен начин.

Спецификата на годината е 6, 7, 8. Редуцирани тези цифри правят 3. Тройката дава по-добър шанс, след като нещата се объркат, да се подобрят и да отидат към по-добро, стана ясно още от думите ѝ

. "Няма да има много сватби тази година. Повторяемост на числата в никакъв случай не гарантира, че датата е подходяща", каза нумерологът. Страховитото пророчество на Ванга за две дати с по пет двойки през 2020 г. Тя препоръчва да се търсят нечетните цифри, като 1, 3, 5, 7- те ще бъдат по-успешни.

Нумерологичната консултация се провежда в рамките на един час. Не повече, защото човешкото съзнание блокира и няма капацитет да възприеме повече, но трябва да се направят поне 3-4 консултации, за да може човек да добие представа. "В областта на спорта е твърде възможно да има добри успехи. В това отношение прогнозите са добри", разкри Иванова.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft