Какво да НЕ обличате в новогодишната нощ, за да не ядосате Водния Тигър - ще ви отмъсти жестоко!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Какво да НЕ обличате в новогодишната нощ, за да не ядосате Водния Тигър - ще ви отмъсти жестоко!
6788
Какво да НЕ обличате в новогодишната нощ, за да не ядосате Водния Тигър - ще ви отмъсти жестоко!

Предстоят най-чаканите празници - Коледа и Нова година. И съвсем естествено правим планове къде и с кого да ги прекараме, и не на последно място - какво да облечем във важната нощ. 

Предстои обаче годината на Водния Тигър .

Това животно е много придирчиво и лесно можете да го ядосате. Затова е нужно да се съобразявате много какво подарявате и какво носите върху себе си през идните празнични дни.

Какво да не носим за Нова година – 2022?

Ако искате да привлечете късмет и просперитет още с настъпването на новата година, трябва внимателно да подберете цветовете на вашия тоалет. В никакъв случай не е препоръчително да носите дрехи, обувки или аксесоари в червен цвят. Така рискувате да раздразните хищника и нещата да ви тръгнат наопаки.

червена рокля

Оранжевите тоалети също не са за предпочитане. Според астролозите всички нюанси на оранжевото биват асоциирани с огън от тигровото око и животното ще се изплаши.

Розовите и зелени цветове, които са прекалено ярки, също не е добре да присъстват като част от тоалета ви за предстоящите празници.

Не бива да залагате и на тоалети, които са в животински принт. Голяма грешка бихте направили, макар да смятате, че това ще зарадва тигъра.

Не се окичвайте с много бижута. Заложете на нещо семпло, но стилно. Забравете за огромните гривни, покриващи китките ви или онези тежки колиета, които са основен акцент на тоалета.

жена с много бижута

Астролозите ви съветват да заложите на стилни облекла, които по никакъв начин не са крещящи. Най-добре да се спрете на по-топли и пастелни цветове, вместо това да се нахвърляте на ярки нюанси, забелязващи се от километри разстояние.

Внимателно избирайте облеклото си за Нова година, ако не искате да ядосате Тигъра и да го принудите да ви отмъсти!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft