Как да изберем правилната форма на ноктите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Как да изберем правилната форма на ноктите си
47371
Как да изберем правилната форма на ноктите си

 

 

 

 

 

Ето една статия, която трескаво ще заинтригува всяка една жена – темата за ноктите. В тази статия ще ви представя различни форми, които можете да предадете на ноктите.

Всяка една форма е подходяща за различен тип нокти. След като прочетете тази статия, ще можете да прецените коя е най-подходящата за вас.

 

 

 

Кръгли нокти

 

Някои жени харесват тази форма на ноктите, докато други смятат, че тя е демоде. Аз лично не бих направила ноктите си с такава форма, но трябва да отбележа, че тя си има своите предимства. Едно от тези предимства е трайността. Заоблените връхчета са трудни за закачане и чупене, така че тази форма е подходяща за тези от вас, които имат тънки и лесно чупливи нокти и обичат да ги носят къси.

 

 

 

Квадратни нокти

 

Изразените квадратни нокти са много популярни в днешно време – след като добавим френски маникюр към тях ще имаме стилни нокти, подходящи за всеки един случай. Тази форма определено привлича погледите към ръцете ви, така че тя е подходяща за онези които имат дълги нокти или нокти със средна дължина. Трябва да бъдете внимателни с тази форма на ноктите си, защото връхчетата им лесно могат да се счупят, дори и ако ноктите ви си с акрил.

 

 

 

Квадратни със закръглени връхчета

 

Ако комбинирате предните две форми на ноктите, които споменах по-горе ще получите това. Ако сте фен на квадратните форми на ноктите бих ви препоръчала тази – тя е модерна и същевременно ноктите ви няма да се чупят толкова много по връхчетата. Сигурната съм, че знаете как да си направите тази форма, но за всеки случай ще ви обясня с няколко думи. Вие трябва да изпилите двете страни на ноктите си и върха им в права линия, все едно си правите стандартна квадратна форма. След което трябва внимателно да изгладите ръбчетата с пилата, до получаване на желания резултат. Това означава, че вие винаги можете да промените квадратната форма на ноктите си в кръгла.

 

 

 

Остри нокти

 

Супер дългите остри нокти са голям хит в днешно време. Никога не съм правила ноктите си по този начин и вероятно никога няма да ги направя, защото не мода да си представя как ще водя нормален начин на живот с такива нокти. Особено трудно ми е да си представя как ще поставям контактните си лещи. Във всеки случай, тази форма на ноктите не можете да си направите у дома, освен ако нямате комплект за правене на маникюр с акрил. Така че ако имате смелостта и сте сигурни, че няма да нараните нито себе си, нито някой друг, можете да си запазите час в любимия си салон за красота и да си направите такъв маникюр.

 

 

 

Бадемова форма

 

За да получите бадемова форма на ноктите си, трябва да ги изпилите съвсем леко отстрани. Това е най-естествената форма на ноктите. Това е любимата ми форма, след квадратния тип. Тя е женствена, прави ръцете ви да изглеждат по-деликатни, а пръстите ви малко по-пълнички, но за съжаление тази форма не позволява на ноктите ви да пораснат много. Въпреки това, вие винаги можете да си сложите акрилен гел и да направите ноктите си по-силни и блестящи. Можете да се възползвате и от  варианта за перманентен маникюр.

 

 

 

Овални нокти

 

Харесва ли ви тази форма на ноктите? Защо не опитате да направите овални ноктите си? Овалната форма на ноктите съчетава в себе си всички положителни характеристики на квадратните, кръглите и бадемовите нокти - те са здрави и същевремено красиви. Те са дълготрайни, като кръглите нокти, стоят добре на различна дължина, като квадратните нокти и придават женственост на притежателката им, както бадемовите нокти. Освен това, те имат и още едно предимство. С тази форма на ноктите си, можете да предадете допълнителна дължина на нокътната си плочка. Така че, ако имате малка нокътна плочка, можете да изпилите ноктите си овално и да им предадете допълнителна големина. Лесно и много ефективно!

 

 

 

Нокти тип червило

 

Дори не знам как мога да ви опиша тази форма, но съм сигурна, че вие сте виждали такива нокти. Знаете как завършва върха на червилото нали? Номера е да се опитате да предадете тази форма на ноктите си. Има много разновидности на този тип форма, но честно казано, според мен тя само плаши хората. Това е един трик в маникюра, който може да пробвате в случай, че нямате важни бизнес срещи или нещо подобно.

 

 

 

Фантастични нокти

 

Това реална форма на ноктите ли е? Аз гледам на този тип нокти като изкуство или като шантава модна тенденция, но не мога да си представя как вих се справила с ежедневната си домакинска работа, ако имам такива нокти. Е, с фантастичната форма нокти поне не е нужно да изберете конкретна форма, защото вие може да имате всяка една на ръцете си. Можете да изберете различна форма за всеки един нокът. Професионалните маникюристи ще направят ноктите ви много дълги и ще сложат различни камъни, блясък и 3Dакрилни декорации по тях. Можете да имате цветя със кацнала 3Dпеперуда на тях.Много готино, нали? Тези нокти могат да си позволят само хора, които имат чистачка, готвачка, прислужница и човек, който да ги облича и храни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft