Как да повлияете на свекърва, която не иска да почиства къщата

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да повлияете на свекърва, която не иска да почиства къщата
6512
Как да повлияете на свекърва, която не иска да почиства къщата

Всяка омъжена жена се нуждае от помощ по домакинската работа. И още повече за жена, която работи по време на законния си отпуск по майчинство. Защо е толкова трудно за повечето мъже да осъзнаят това? И възможно ли е да обясним на любим човек за всички нюанси на ежедневието, така че той веднъж завинаги да разбере каква тежка работа е да се справя сам с домакинските задължения? Това ще разберем днес благодарение на историята от живота на нашата читателка Катрин.

ДОМАКИНСКА ПОМОЩ

„Преди четири години съпругът ми и аз взехме апартамент с ипотека. Планирахме да имаме деца, след като изплатим заема и дълговете. Но Бог нареди друго и две години по-късно имахме нашата Мими.

Тъй като изобщо не бяхме готови за такъв обрат на съдбата, в семейството започна раздор. Понякога нямаше достатъчно пари дори за основна храна. Всичко отиваше за изплащане на ипотеката ...

Случаят беше близо до развод, но в крайна сметка все пак успяхме да намерим решение.

Тъй като синът ми беше пораснал по това време, лесно можех да го оставя на грижите на баба му. И така се случи. Майка ми живее в друг град, така че трябваше да помоля свекърва си за помощ с бебето. Тя, макар и неохотно, въпреки това се съгласи. В същото време бързо си намерих работа и поех половината от разходите.

Отначало се опитвах да се справя с комбинирането на работа и домакинство. Но с течение на времето нивото на умора надхвърли всички възможни белези и ръцете ми започнаха да откапват. Когато помолих съпруга си за помощ, получих само недоволно изсумтяване.

Свекърва ми, в отговор на молбите ми, ми четеше лекции, че по едно време тя е правила всичко без чужда помощ, а аз вече имах безплатна бавачка в нейно лице. Това е достатъчно, но тя няма да ми стане прислужница.

В резултат на това къщата постепенно започва да се превръща в сметище от мръсно бельо и немити съдове. Връщайки се от работа, просто падах и всичко, което успях да направя, беше да готвя вечеря и да пера бельото на децата ...

Известно време все още някак се държах. Наистина исках да помогна на съпруга си и да затворя финансовия проблем възможно най-скоро. Тъй като обаче не наблюдавах същото участие в домакинството от негова страна, трябваше да напусна работа и да се върна към предишните си притеснения. И всичко би било наред, ако не беше реакцията на съпруга ми, който каза, че изобщо не ми пука за благосъстоянието на семейството и мисля само за себе си.

Да кажеш, че да чуеш подобни думи от него е болезнено обидно, означава да не кажеш нищо. Не разбирам с какво съм заслужила такова отношение, защото наистина се постарах с най-доброто ... "

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft