Как да правим анален секс за първи път

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Как да правим анален секс за първи път
112642
Как да правим анален секс за първи път

Разбирам, че тази тема е твърде деликатна и дори табу за някои от читателите ни. В предишната статия по този въпрос, дори имаше отзиви като „Това е пълна простотия!“...и т.н.

Факт е обаче, че интересът към тази материя е изключително голям и освен негативните отзиви, има достатъчно много позитивни оценки, което е повод и за следващата статия, както и убеждението ми, че  аналният секс няма нищо общо с„лошия морал“. Той е свободен избор за всяка двойка и изразява желанието на хората да са освободени от предразсъдъци, за да опитат нещо ново, което би им донесло различно изживяване. В секса няма забранени техники, или пози, дотолкова, доколкото няма насилие и унижение над партньорите по време на акта, така че няма нищо срамно, неприлично, или страшно да опитате...

Много хора съвсем не изгарят от желание да говорят за анален секс, особено с партньорите си. Това обаче, съвсем не бива да бъде срамно преживяване. Ако вие и вашият партньор говорите открито и директно за секс, то спокойно можете да бъдете директни и за аналните си желания. Ако не сте сигурни как ще реагира партньорът ви, споделете го по индиректен начин.
Ако сте решили да опитате, правете го много бавно. Повечето двойки са на мнение, че аналният секс трябва да се практикува, само когато и двамата партньори са много възбудени, така че е добре да се подготвите с всичко, което го предшества- орален сексвагинален секс ...
Не забравяйте, че трябва непременно да ползвате  лубрикант на водна основа. Знайте, че анусът няма собствени овлажнители, така както вагината, поради различното му предназначение, което означава, че трябва да бъде овлажнен изкуствено. Ако не го направите, това може да доведе до малки вътрешни разкъсвания, или инфекции, които ще ви болят по-късно. Не бива да се плашите, защото това не прави аналният секс опасен. Ако използвате кондом и имате достатъчно лубрикант, може да сте спокойни. 
Желателно е предварително да се гали аналния отвор, за да може да се преодолее психическата бариера от обратният ред на обичайното действие на сфинктера и той да е готов да се отвори в необичайната ситуация. 
Нужно е много търпение и нежност от страна на партньора, който да е готов веднага да спре при неприятно усещане от страна на дамата. Тя от своя страна не бива да се притеснява да спре партньора си, когато й стане некомфортно. 
Секс играчките биха могли да засилят усещането. Гладък, лесен за почистване силикон е най-добрият материал за вибратори и други играчки. Разбира се, бъдете внимателни какви избирате, за да не останат вътре и да се наложи посещение на спешното отделение.
Няма идеално поза за анален секс, но все пак, дамата е добре да има контрол над ситуацията. Мисионерската поза става, както и Ездачката , която ще й помогне да контролира дълбочината на проникването, а позата Лъжички дава перфектният ъгъл за мъжа. Задна прашка пък е доста удобна за стимулация на G точката, с жената на четири крака, или главата на леглото, а дупето нагоре. За да е сигурен, че не прониква твърде рязко и дълбоко, мъжът трябва да проникне и да спре, за да я изчака да свикне с усещането.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft