Как изглежда майката на две от най-красивите деца на планетата-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Как изглежда майката на две от най-красивите деца на планетата-Снимки
8496
Как изглежда майката на две от най-красивите деца на планетата-Снимки

И така, сред най-атрактивните млади модели в света са децата на рускинята Екатерина Антонова - Дима и Виолета . Брат и сестра са фотогенични още от люлката, така че не им е чуждо повишеното внимание.

Децата на Екатерина Антонова покориха света със своята красота.

Как изглежда майката на най-красивите млади модели на планетата?
Не случайно Дима и Виолета са наричани ангели в мрежата. Поне рисувайте снимки с деца: руса коса, нежни черти на лицето и огромни сини очи. Изглежда, че братът и сестрата са успели да спечелят генетичната лотария. Ако обаче погледнете снимките на майка им, тогава всичко става очевидно - децата са били предназначени да се родят ангелски красиви.

Какво правят Дима и Виола
Тази година Дима е на 11 години. Въпреки успеха си в моделирането, за него обучението винаги е на първо място. Това вероятно е причината момчето да има малко по-малко слава от сестра си. Независимо от това, Дима има много успешни проекти за своя сметка: снимане за каталога Faberlic и изтъкнатия лъскав базар на Harper's, както и участие в социална реклама. Заслужава да се отбележи, че заедно със сестра си те създават завладяващ дует.


 
Малката Виола вече е на 6 години. Въпреки нежната си възраст, момичето участва активно в снимките за лъскави списания и марки. Успяла е да се появи и на модни ревюта, където определено се чувства като риба във вода. През 2018 г. момичето се превърна в едно от „50-те най-красиви деца на планетата“. И тя няма да спре дотук.

Семейство ангели


Неземната поява на Дима и Виолета е заслуга на майка им. Прави впечатление, че по-раноо самата Екатерина Антонова се е изявявала в моделстването. За съжаление тя не успява12 да изгради успешна кариера. Но децата решиха да продължат нейния бизнес. И не напразно! В крайна сметка братът и сестрата накараха целия свят да говори за тях, а страницата им в Instagram има почти 500 хиляди фенове.

Всяка поява на майка-красавица на съвместни снимки с Дима и Виолета предизвиква истински фурор сред абонатите. "Много красиво! Мама трябва да се появява по-често в кадъра “,„ Истински генетичен джакпот “,„ Това ли е тяхната майка? Не можете да откъснете очи “, пишат феновете в коментарите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft