Как се пече месо наобратно: тайната, за да стане сочно, крехко и с хрупкава коричка
        
        
        
                     6 Декември 2018
                
                12101
                            какво четем
                    Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Всеки знае как се пече парче месо - първо се маринова, а после се пъха във фурната. Е, днес ще направим всичко наобратно, при това резултатът ще надмине всички очаквания!
За да стане печеното крехко и сочно , ето как да го приготвите:
Сочно печено месо "наобратно"
ПРОДУКТИ:
- 700 гр.месо
 - 5 супени лъжици растително масло
 - 2 супени лъжици сок от нар
 - 5 супени лъжици соев сос
 - 5 скилидки чесън
 
ПРИГОТВЯНЕ:
- По този начин можете да приготвите всякакво месо по ваш вкус. Първо трябва да "жарнете" месото на тиган. Запечатайте го от всички страни, като добавите малко масло/олио в тигана. Това е необходимо, така че по време на печенето сокът да не изтича от месото.
	
%202.jpg)
 - След това пъхнете месото в предварително загрятата фурна. Ако е свинско, ще отнеме 25 минути, а ако говеждо месо - 15.
	
%201.png)
 - Докато месото се пече, подгответе марината. Смесете сока от нар с растителното масло и соевия сос, добавете любимите си подправки и сол на вкус. След това счукайте чесъна и го добавете в сместа. Оставете маринатата да престои.
	
(258).jpg)
 - Извадете месото от фурната и веднага го залейте с марината. Сега трябва да го оставяте да се маринова цяла нощ или дори по-дълго. Също така не забравяйте няколко пъти да го обърнете, така че марината да се абсорбира равномерно. Ето и готовото месо:
	
(239).jpg)
 
Редактор: Петя Иванова
                
                
            Новини
                            Новини
                                                                                                Мода
                            Мода
                                                                                                Звезди
                            Звезди
                                                                                                Начин на живот
                            Начин на живот
                                                                                                Диети
                            Диети
                                                                                                Красота
                            Красота
                                                                                                                                още
                                    Любов
                                    
                                    Любов
                                                                                                                                                                        Здраве
                                    
                                    Здраве
                                                                                                                                                                        Родители
                                    
                                    Родители
                                                                        Коментари
                
                                            
                                        




                                        
                                        
                                        
                                        
                                        







