КАРМИЧЕН ПАРАД на планетите от 4 до 7 юни отваря вратата към бъдещето за ЕДНА зодия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
КАРМИЧЕН ПАРАД на планетите от 4 до 7 юни отваря вратата към бъдещето за ЕДНА зодия:
11437
КАРМИЧЕН ПАРАД на планетите от 4 до 7 юни отваря вратата към бъдещето за ЕДНА зодия:

Най-необичайното събитие на юни започна - пригответе се за период на истинска магия!

Едно от най-необичайните явления се случва буквално за броени часове - Голям парад на планетите се събира в небето преди Новолунието в Близнаци, като последно подобно явление е имало преди 20 години. „Звездите“ на феномена ще бъдат шестте планети от Слънчевата система: Слънцето, Луната, Венера, Меркурий, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун.

Интересно е, че основният клъстер се намира в знака Близнаци , което означава, че Вселената се фокусира точно върху това, за което отговаря това съзвездие. Възможни са прекъсвания в транспорта и комуникациите, както и проблеми с колети, куриери и приложения.

парад на планетите

снимка
Getty Images

Работата е там, че сега Вселената се готви да въведе нови познанства и връзки в живота на всеки човек, но за да създаде правилните мрежи от събития, някои ситуации ще трябва да се объркат. Бъдете готови, че закъснението за работа поради внезапна авария на автобуса може да промени живота ви, а някой може да има достатъчно късмет да срещне бъдещия си съпруг чрез редовна онлайн кореспонденция. Парадът на планетите е феномен, който сякаш подрежда всички събития от живота ни в логична поредица и в резултат на това веригата от ситуации през периода на Големия парад рязко структурира живота ни.

Големият парад на планетите е период, когато Висшите сили разпределят всичко в живота ни така, както трябва да бъде според закона на кармата. Ще получите толкова, колкото инвестирате. Разликата между затъмненията и парадите на планетите е, че по време на затъмнения ние сами създаваме определени ситуации под влияние на емоции. А Големият парад на планетите е мощна концентрация на енергията на звездните тела, когато всъщност не решаваме нищо.

Какво трябва да правите по време на Големия парад на планетите?

Тъй като парадът на планетите този път съвпада с Новолунието в Близнаци, важно е да сте отворени към всичко ново, да купите билети или да платите обучението си и да се съгласите на среща. Не седете в стая или офис и се опитвайте да промените живота си - излезте в открития океан и започнете с малко. За Близнаците това като цяло е специално събитие – Вселената сякаш иска представителите на този знак най-накрая смело да решат да променят живота си. По време на Големия парад в този знак ще има 4 планети, сякаш стесняващи зрителния ъгъл на всеки Близнак само до един въпрос – Какво точно искате?

За Девите кариерните въпроси са актуални, вероятно всичко ще се нареди така, че да разберете по-нататъшната цел на вашата реализация. За Рибите ситуацията ще бъде свързана със строг акцент върху темата за семейството; те ще трябва изцяло да се обърнат към отношенията в брака и с родителите.

Везни и Водолей ще изпитат духовно вдъхновение да живеят по собствените си правила, а останалите знаци ще имат усещането, че Нещо отгоре най-накрая създава ред в живота ви. Въпреки това ще има хора, които по време на Големия парад на планетите ще изпитат усещане за някакво небесно наказание, което е общо взето актуално за тези дни, ако дълго време сте нарушавали определени закони на Вселената и сте били токсични на другите.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft