Качествата, които всяка една елегантна жена, която държи на себе си притежава

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Работещо момиче
Качествата, които всяка една елегантна жена, която държи на себе си притежава
2924
Качествата, които всяка една елегантна жена, която държи на себе си притежава

Има жени, чиято порода се вижда отдалеч. Не, те не са от аристократичен вид, не се обличат изключително в малки черни рокли и шапки и не използват френски думи в речника си.

Те просто искат да спрат погледа си и да се възхищават. Това са така наречените истински дами - елегантни жени.

Елегантността по никакъв начин не зависи нито от материалния, нито от семейния статус, особено от външните данни. Тези дами просто не правят грешките, присъщи на простоватите, и притежават добри нрави.  Ще говорим за качествата на една такава дама . Изкоренявайте грешките на обикновените в живота си, за да бъдете истинската жена, на която искате да се възхищавате.

Елегантна жена

Способност да отговори на грубостта
Никой от нас не е имунизиран от грубост или публична обида. Въпросът е как ще се държите в подобна ситуация. Истинската дама никога няма да отговори на грубостта с грубост или да прави скандали. Първо трябва да определите: адекватен ли е човекът пред вас или не. В крайна сметка моделът на поведение ще зависи пряко от типа агресор.
Ако човек не е напълно със съзнанието си, пренебрегването е най-добрият изход. В крайна сметка такива хора търсят само кой би им обърнал внимание. Но ако грубостта идва умишлено от адекватен човек, трябва да отговорите любезно. Например, дайте комплимент или кажете нещо от рода на: „Надявам се, че грубостта е само вашата маска и всъщност сте по-добри“ или „Накарахте ме да се смея така, можете да продължите . “

Но опростеният ще се закълне, ще обиди в отговор или ще използва псувни. Трябва да сте над всичко това и още повече - да не падате на нивото на обиждащата страна.

Gucci, Chanel, Prada ...
Повърхностните жени са сигурни, че пътят към елегантността и висшето общество ще осигури облеклото, но не обикновено, а марково. Разбира се, те смятат, че ще бъдат посрещани по дрехите. Но това не означава, че трябва да облечете всички дрехи от луксозния сегмент и дори да сте сигурни, че ще видите марката. И ако също е фалшива ... Като цяло това са останки от началото на 2000-те.
Елегантността няма цена. Безценна е, като теб. Ето защо не трябва да установявате и декларирате пред обществеността своята пазарна стойност, като обличате неща с огромни лога на известни марки. Оценява се способността за красиво подбиране и комбиниране на нещата и наличието на индивидуален стил.

Походка.
Сигурно сте забелязали, че елегантните жени никога не бързат. Те нямат суетещи и резки движения, не обръщат глава. Ако искате да научите как да вървите по същия начин, има прост трик. Хвърлете сако или палто през раменете. За да не скочи от раменете ви, ще трябва да ходите гладко, без да размахвате ръце. Също така носете пола-молив, така че стъпките да не са големи и тромави. Няколко такива разходки и походката ще се оформи сама.

 

Способността да седи красиво
В допълнение към походката, принадлежността към определен слой от обществото издава начина, по който една жена седи на стол. Така че, когато седнете, няма нужда да издавате никакви звуци, разпервате крака или скърцате на стол, когато го бутате. Преместете стола на предния десен крак и си осигурете необходимото пространство, за да седите спокойно. Няма нужда да вдигате шум и да разсейвате другите.
И като седнете или слезете от колата, сложете двата крака. Изглежда много благородно. И заемете мястото, което ви предлагат, за да не се налага по-късно да се движите из кабината.
 

Малка беседа
Внимателно подбирайте теми за обсъждане. Не влизайте в личния живот на някой друг и не изливайте проблемите си. Разбира се, насаме с любим човек не можете да си го позволите, но не и там, където има много хора. И никога не се фокусирайте върху точните данни. Например, като говорите за останалите, кажете страната или града, но не се обаждайте в хотела. Не е прието и е лесно да разберете бюджета на пътуването.
Говорейки на масата, не откъсвайте хората от яденето, а общувайте между сервиране на хранене или по време на почивка. И не дъвчете храна, когато казвате нещо или слушате събеседника.

Елегантните жени не се раждат. Всяка създава свой образ. Ако се ръководите от съвременните правила на етикета , уважавате себе си и другите, със сигурност ще достигнете големи висоти и ще хванете възхитителните погледи на другите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft