Защо всички започнаха да слагат сол под леглото си:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Защо всички започнаха да слагат сол под леглото си:
4765
Защо всички започнаха да слагат сол под леглото си:

Какво ще се случи в дома, ако веднъж седмично слагаме сол под леглото? Как да го направим? За какво и какви резултати ще донесе?

Солта, както знаете, е незаменима вещ в нашето домакинство и почти нито едно ястие не може без нея. Но за съжаление малко хора знаят, че може да се използва и за други цели: например за извършване на магически ритуали. Солта носи енергия, абсорбира енергията на хората, така че солта може да бъде заредена с определени фрази. По този начин, с помощта на сол, можете да привлечете успех, пари и много други положителни неща в живота си. 

И така, за този ритуал вземете две чаени лъжички сол и я поставете в някакъв съд, може да е чиния, някакъв малък буркан - няма значение. Поставете сол в нея и я поставете под леглото и произнесете следните думи: 

Беда стой далеч. Сол, отвори късмета ми и ме покрий със защита. Така да бъде!

Основното условие е да се обърне внимание на фазата на Луната. Това е важно за този ритуал. Фазата на Луната трябва да е растяща.

Солта трябва да престои под леглото в продължение на 24 часа. След това я извадете, благодарете за работата и я оставете да тръгне по водата. Можете да я излеете в мивката, тоалетната.

Тук играе роля контактът с водата. Можете да провеждате тази церемония колкото искате. Обикновено трябва да се повтори, когато ефектът от предишния ритуал отслабне.

Затова изпълнявайте този ритуал по-често. 

Точно сега, в коментарите, напишете следната вълшебна фраза: енергията на богатството и просперитета ме изпълва!

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft