Коя жена ще вдигне скандал следващия миг

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Коя жена ще вдигне скандал следващия миг
28680
Коя жена ще вдигне скандал следващия миг

Понякога е достатъчно само да се погледне позицията на ръцете, за да се разбере какво е намислил човекът. Езикът на тялото и жестовете е най-старата форма на общуване.

Повечето навици не са изчезнали още от древните времена и са останали в човешкия арсенал.

Обърнете внимание на позите, ръцете и жестовете, защото подсъзнателните импулси винаги показват истинските намерения. Можете ли да разберете, ориентирайки се само по жестовете, коя от тези жени е започнала кавга?

 

Скръстени ръце и стискане на юмруци 

Вие познахте – тази дама със сигурност на сериозно е започнала кавгата! Кръстосаните ръце и юмруците предават враждебното настроение на човек, който е буквално готов да поеме офанзивата. Внимавайте, след такъв жест, може да последва следното, още по-заплашващо нещо: стиснати зъби, намръщено чело.

Непълна бариера, създадена от едната ръка  

Ако сте избрали този вариант, тогава не сте познали. Този жест сигнализира за съмнение в себе си и смущение. Често в непознати компании хората прибягват до него, за да почувстват защита, подобна на онази, която са преживели в детството, когато родителите са държали детето за ръка, за да ги успокоят и премахнат тревогата.

Кръстосани на гърдите ръце 

Не, този човек е по-скоро прилича на онзи, който изслуша кавгата и напълно не е съгласен с нея. Тази позиция е най-разпространената и най-често срещана в ежедневието. Невъзприемането на информацията и критиката или просто чувство на несигурност. Можете да видите тази поза при хората в асансьора или на срещи, където те не се чувстват комфортно!

Познахте ли кой от тези хора е започнал кавгата? Сега ще разбирате още повече от този експериментален метод и можете да предвидите заплахата, като обърнете внимание само на тези прости, но истински жестове!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft