Красавица от клана Халваджиян смело захвърли дрехите в морето и предизвика сърцебиене (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Красавица от клана Халваджиян смело захвърли дрехите в морето и предизвика сърцебиене (Снимки):
14646
Източник: blitz.bg
Красавица от клана Халваджиян смело захвърли дрехите в морето и предизвика сърцебиене (Снимки):

Кланът Халваджиян се гордее с красивите дами, носещи арменската фамилия. Често ви показваме атрактивната Алекс Енева, съпруга на Бебо Халваджиян, която спира дъха с изваяна фигура, въпреки че е майка на 2 деца.

Сега пък красивата и талантлива пиарка на "Като две капки вода" Ани Халваджиян , преживя нещо кошмарно, а след това реши да захвърли дрехите и да се покаже гола. 

Ани Халваджиян

Братовчедката на Маги и Джуди Халваджиян прекарва последните септемврийски дни край брега на Черно море. И докато се залисала в своите йога упражнения на плажа, я сполетяло нещо ужасно, което ще остави траен отпечатък. А това я принудило да влезе гола в студената вода. 

Оказа се, че на плажа Ани била ухапана от скрипя и толкова много започнало да пари и щипе, че без да се замисли скочила в студената вече морска вода. 

Ани Халваджиян гола

"Черно море. Краят на септември! Точицата /по-точно чертичката/ съм аз. Водата и въздухът са съвършено идеални. Без горнище съм, защото сме само двамата - аз и Морето", пише Халваджиян и сподели снимка за доказателство. 

"Но това не е впечатляващо. По-впечатляващото е, че вямаше да се осмеля да вляза, ако не ми се беше случило нещо доста гадно - ухапа ме скрипя, докато правех йога. Така пари и гори, че да скоча в морето ми се видя супер идея, без значение колко студено е, даже по-добре, че е студено. И изведнъж .. водата се оказа просто идеална. Сега излиза, че трябва да благодаря на скрипята за това добро, което ми направи. В живота често се случва така, нали", задава риторичен въпрос към своите приятели в социалната мрежа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft