Лесна рецепта, с която ще оправите всичките си кариеси без зъболекари и пломби

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Лесна рецепта, с която ще оправите всичките си кариеси без зъболекари и пломби
199114
Лесна рецепта, с която ще оправите всичките си кариеси без зъболекари и пломби

Не само, че черупките от яйцата не са отпадък, но са извънредно силно лечебно средство и източник на доста полезни вещества, които спомагат за укрепването на костната система и възстановяването на зъбите. След като прочетете този материал, сериозно ще се замислите дали да изхвърляте черупките занапред!

Сигурно сте чували, че едно от най-разпространените заболявания на човечеството е кариесът, като данните сочат, че близо 2/3 от населението има този проблем.

Когато забележем кариес по зъбите, непосредствено отиваме при зъболекаря, който своевременно ни поставя пломба.

Освен, че процесът е доста неприятен, пломбите имат и рискове за здравето, като някои от тях могат да съдържат олово или да отделят естроген.

Истината е, че има начин да стимулираме натуралното заздравяване на зъбите, без да прибягваме до стоматолог, като от bradva.bg ще споделим с вас, нашите читатели, една натурална и изключително лесна рецепта от световната алтернативна медицина.

Човешкото тяло по природа е създадено да се самолекува при всякакви болести, но за жалост модерният човек се затлачва с лекарства и химикали, които забавят и даже изцяло потискат тези свойства на организма.

Може да ви се стори невероятно, но най-близки по състав на зъбите ни са черупките от яйца. Редица проучвания сочат, че черупките могат значително да подобрят здравината на зъбите и да стимулират натуралното запълване на кариесите.

 

КАК СТАВА

Не е нужно да забърквате някаква сложна формула. Изисква се само да се консумират черупките от яйцата.

Можете да ги смелите фино в кафемелачка и да ги добавите в сутрешното смути или фреш. Бихте могли да добавите стритите черупки и към всяко друго ястие, което консумирате през деня. Важното тук е да поемате богатите на калций и 27 други минерала яйчени черупки. Всички тези вещества ще подсилят зъбите ви и в много случаи могат да възстановят целостта на им, елиминирайки неприятния кариес./bradva.bg

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft