Маги Халваджиян изплю камъчето - ето защо Рачков изхвърча от "Маскирания певец" (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Маги Халваджиян изплю камъчето - ето защо Рачков изхвърча от "Маскирания певец" (Снимки):
124674
Източник: razkritia.com
Маги Халваджиян изплю камъчето - ето защо Рачков изхвърча от "Маскирания певец" (Снимки):

Стартът на " Маскирания певец " бе голяма изненада за всички почитатели на Димитър Рачков , защото редом до Зуека застана не той, а друг любим образ - Геро. Веднага започнаха всякакви спекулации покрай отсъствието на Рачков от формата, които дори предположиха разрив в отношенията между продуцента и комика.

Истината за това какво се случва с него и защо не е водещ на втория сезон на „Маскираният певец“ ще разберем много скоро.

В специално интервю Маги Халваджиян признава, че с Рачков са в страхотни отношения и не са се карали. „Не сме се скарали. До края на септември ще дадем отговор защо Рачков не е водещ на шоуто.

Маскираният певец Геро

Той е една от най-големите звезди в тази държава и е естествено покрай името му да се раждат всякакви хипотези, да се измислят разни неща. Решението за сегашното положение е общо – мое, на Нова и на Митко.

В момента уточняваме някои неща, а после ще ги обявим. Близки приятели сме с Рачков, дори заедно се прибрахме от почивка и празнувахме рождения му ден“, разкрива Маги Халваджиян за изчезването на Рачков от втория сезон на „Маскираният певец“, пише „Уикенд“.

Той споделя и че Герасим Георгиев – Геро, който зае мястото на Рачков, ще остане водещ до края на „Маскираният певец“. „Да. Геро беше вариант за водещ на „Маскираният певец“ още от миналата година. Продуцентското ми решение тогава беше шоуто да стартира с водещи Рачков и Зуека. Геро беше панелист в първи сезон и влезе с летящ старт във втория.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян проговори за Димитър Рачков сн. Фейсбук

Той никога не е водил тричасов лайф, но го прави така, все едно се е занимавал с това цял живот. Има страхотни качества – импровизатор е, притежава тънко чувство за хумор. Доволен съм от тандема му със Зуека. Герасим е артист при нас от над 10 години. По едно време имаха дори скечове със Зуека и още оттогава съм наясно, че двамата си партнират много добре заедно. При мен всичко е планирано, няма случайни неща“, разкрива Халваджиян.

Дай твоята оценка:
3 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft