Майка открила тайната на успешния брак, а нейният отговор станал вирусен хит

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Майка открила тайната на успешния брак, а нейният отговор станал вирусен хит
3672
Майка открила тайната на успешния брак, а нейният отговор станал вирусен хит

Всички, които са женени или в дълга любовна връзка, издирват тайната за поддържане на страстта и добри отношения с партньора си. Една от тези жени и майки, които всички питат за тайната на успешния брак, е Ники Пенигтън, която е омъжена от 11 години.

"Обикновено се усмихвам, когато ме попитат.

Зная типичните отговори на двойките, които спазват правилата, като например: "Не си лягайте ядосани" или "Винаги казвам, че го обичам, когато заминава". Знаете ли колко пъти в единадесет години съпругът ми спеше на дивана, преди да имаме деца, само защото сме били ядосани един на друг? ", Така Ники започва своята история. 

Тя открила, че спорадичните караници и лошите чувства заминали на втори план след като се появили децата. Ники отбелязва, че всеки ден е борба, но е важно да се стараете и да пробвате. Своята "тайна" за щастлив брак самата тя е нарушила.

"Знаете ли колко пъти съпругът ми излиза от дома, без да ми каже" Обичам те ", просто заради децата и живота. Неговият начин да ми каже "Обичам те" е понякога да ме остави да поспя сутринта. Ние нарушихме всички "тайни". Тайната на дългогодишния брак е изобщо да няма никакви тайни. Ставаш и опитваш отново и отново, и така всеки ден ", отбелязва младата майка

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft