Меркурий ретрограден през февруари-март 2020 г.: ето какво ще донесе на вашия зодиакален знак и как да се неутрализира?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Меркурий ретрограден през февруари-март 2020 г.: ето какво ще донесе на вашия зодиакален знак и как да се неутрализира?
8119
Меркурий ретрограден през февруари-март 2020 г.: ето какво ще донесе на вашия зодиакален знак и как да се неутрализира?

Този път ретроградното движение ще започне на 17 февруари и ще приключи на 10 март 2020 г. 

Меркурий в знака на Риби има най-малко сила, този знак е слаб за Меркурий, което означава, че качествата на планетата не могат да се проявят напълно. 

Ето какво да очакват зодиакалните знаци в този период

Овен

Този път Меркурий ще се премести ретроградно през вашия 12-ти дом, което ще ви даде възможност да се върнете в миналото , да научите повече тайни и тайни, да се потопите във вътрешния си свят и да получите повече откровения от подсъзнанието си. 

Сега има риск да се поддадете на самосъжаление , може да сте обзети от тъжни мисли за миналото, може да съжалявате за нещо, да почувствате много тъга. 

Какво да правя 

За да не ви притеснява миналото, опитайте се да не се закачате към тъжни мисли. Можете лесно да пренасочите енергия в положителна посока, ако започнете да пишете мислите си на хартия. Опитайте да скъсате връзките с миналото, което ви притеснява. Дайте нещо за благотворителност. Това ще ви позволи да направите място за повече положителни емоции.  


Телец

През този период има голяма вероятност за измама от страна на приятели или тези хора, които сте считали за приятели. Може също така да се случи, че това ще бъде обикновено неразбиране, което да разберете и бързо да поправите ситуацията. Но в особено трудни случаи рискувате да останете без подкрепа и доверие.

Какво да правя 

Най-добре е да не търсите нови познати през този период и да не се присъединявате към никакви групи или организации, тъй като най-вероятно няма да сте доволни от комуникацията или бързо ще останете разочаровани в новата компания. Общувайте само с тези, които ви носят положителни емоции, с доверени хора.

 Близнаци

Меркурий през този период внася объркване по важни въпроси, свързани с вашата кариера или лични цели и постижения. По-добре е да не се опитвате да променяте или инициирате нещо през този период . Вашите идеи  или вие може да бъдете разбрани погрешно от тези, които са с по-висок от вас статут. Също така не трябва да започвате нова работа или да се опитвате да я търсите.

Какво да правя 

Това е добър период за преразглеждане на вашите цели и желания, за рутинни задачи, за бавни стъпки, насочени към постигане на вашите цели. 

Рак

За разлика от някои други знаци на зодиака, за вас периодът на ретро Меркурий в Риби може да бъде доста плодотворен период, особено ако искате да продължите образованието си. Ако искате да започнете да изучавате нещо ново, по-добре е да помислите внимателно: има голям риск тези знания да се окажат полезни, ще им наложите твърде големи очаквания, които няма да се реализират или просто няма да използвате тези знания в бъдеще ,

Какво да правя 

Опитайте да се върнете към старото, но не започвайте да нови теми. Можете също да отидете на екскурзия, особено до онези места, където вече сте имали късмет да посетите, но където не сте виждали много.

   Лъв

За вас този период може да бъде доста кризисен и нервен. Има рискове от различни грешки, може да има не най-приятните мисли и емоции , може да изглежда, че не разбират и не ви подкрепят.

Ако през този период ще ви измъчват подозрения, завист, страхове, тогава трябва да се обърнете навътре, да се опитате да разберете къде са корените на тези проблеми, откъде идват.

Без вътрешни промени няма да има външни промени.

Какво да правя 

Сега ще бъде много полезно да се обърнете към всяко окултно, тайно знание, да се потопите в езотериката или да научите повече за подсъзнанието и психологията. Това е добър период за усамотение, за вътрешна трансформация и разбиране на основните причини за събитията във външния свят.

Дева

През този период Меркурий може да въведе недоразумения в отношенията с партньорите. Можете да усетите студенината и откъсване от тях. За някои периодът ще мине без особени инциденти, но е по-добре да сте нащрек, а не да носите розови очила, когато трябва да гледате на света с по-трезво око.

Какво да правя 

През този период е добре да анализираме миналото и да оценим настоящето, като го вземем предвид. Това не означава, че трябва да тичате да се обадите на бившия си, но можете да си припомните вашите ситуации и чувства, за да разберете какво бихте искали да промените в настоящето. В интерес на истината обаче трябва да се отбележи, че връщането на хората от миналото в момента не е изключено!

Везни 

За вас Меркурий в този период може да припомни стари болести или отново ще трябва сериозно да помислите за здравето си. Не се изключват леки заболявания или обостряния на хронични заболявания. В този момент не трябва да критикувате други хора, въпреки че може да имате такава възможност. Понякога е по-добре да мълчите и да оставите мислите си на себе си.

Какво да правя

Най-доброто нещо в този момент е да се грижите за себе си и здравето си, да търсите психологическите причини за вашите здравословни проблеми. Струва си внимателно да наблюдавате физическите си усещания, защото тялото ясно ще намекне къде се крие коренът на заболяването и причината за него.

 Скорпион

Този период може да ви накара да преразгледате чувствата си , да погледнете назад и да си спомните за бившите си любовници. Ако се притеснявате от изгубената любов, този период може да ви даде чудесна възможност да се отървете от притискащото чувство в душата си. Помнете, че несподелената любов не е любов, а просто вашето въображение, загуба на енергия, напразни жертви.

Какво да правя

 Ако сега всичко е наред във връзката, можете да си припомните онези емоции и чувства, които сте изпитвали преди, на първите етапи от вашата връзка. Това също е страхотен период за творческа работа, особено ако отдавна не сте се занимавали с творчество.

Стрелец

Този период ще ви даде повече възможности да възстановите реда в къщата, да се отървете от излишъка и да направите дома си по-комфортен. Всички излишъци ще бъдат лесно отстранени, оставяйки място за нова енергия и нови придобивки в бъдеще.

При членовете на семейството могат да възникнат разногласия и неразбирателства . Важно е да следите как се държите, как разговаряте с тях. Най-малката дреболия може да обиди, така че, ако е възможно, не пипайте никакви хлъзгави и болезнени теми през този период.

Какво да правя 

Внимавайте за всички домакински дела, които отлагате отдавна. Особено добре е да направите генерално почистване, да изхвърлите боклука, да почистите килерите и таванските помещения, да измиете пода и да избършете праха.

 Козирог 

През този период има голяма вероятност да имате проблеми и недоразумения, свързани с темите на Меркурий: документи, търговия, транспорт. По-добре е сега да не започвате особено важни въпроси, да не купувате скъпи неща и да не ходите на пътувания. Възможно е да има недоразумения и с близки роднини, съседи или хора, с които често се срещате в ежедневието.  

Какво да правя 

Сега е важно да бъдете внимателни във всичко, но най-вече с документи или думи. Ако имате нови идеи, не ги прилагайте веднага. По-добре е да запишете мислите си или да запомните идея и след това да се върнете към тях. Но ще ви бъде лесно да превърнете старите идеи в реалност. 

Водолей

Този период не е особено успешен, за да се търсят нови източници на доходи,  да увеличите заплатите или да търсите нови клиенти. Елементите на разходите могат да се увеличат или парите ще изтекат през пръстите. Ако отдавна искате да купите нещо, тогава можете да пазарувате в по-добри дни по лунния календар. 

Какво да правя 

През този период е най-добре да не рискувате пари особено и да не ги инвестирате в развитие на бизнеса или някакви проекти. Всички нови идеи, свързани с доходите, трябва да бъдат запазени засега и да не се показват на никого. Внимавайте за всякакви съмнителни оферти, тъй като има риск от парични загуби.

Риби

Меркурий този път ще премине ретроградно във вашия знак, следователно ще се отнася до вашите много лични теми . Може да не се чувствате спокойни и уравновесени. Може да се появи суетене и нервност, не всичко ще върви както искате. През този период не е необходимо да започвате нови дела и проекти, но е по-добре да завършите и преработите старите. 

Какво да правя 

Сега може да имате желание да промените нещо в себе си и във външния си вид, но е по-добре да не правите никакви експерименти, върнете се към образа, който сте имали в миналото. Добре е да отделите това време на себе си, да помислите за миналото и настоящето, както и за това, което бихте искали да вземете от това в бъдещето и какво трябва да се сбогувате завинаги.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft