Мощната планета на Кармата Сатурн влиза във Водолей-Най-силно ще усетят влиянието родените 1962-1964, както и от 1991-1993

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощната планета на Кармата Сатурн влиза във Водолей-Най-силно ще усетят влиянието родените 1962-1964, както и от 1991-1993
2813
Мощната планета на Кармата Сатурн влиза във Водолей-Най-силно ще усетят влиянието родените 1962-1964, както и от 1991-1993

На 21 март 2020 г. Сатурн влезе в знака Водолей, заемайки своя дом за първи път от 1994 г.

 Сатурн във Водолей ще обърне косата си към непознат терен, за да събере мъдрост от основния поток път и извън нормата.

Сатурн се чувства сигурен, силен и удобно у дома във Водолей, но открива различен вид израз, отколкото когато пребивава в другия си дом на Козирог, където е заобиколен от плътни каменни и земни материи. В проветривия климат на Водолея Сатурн насочва бавния си и постоянен поглед навън, пренареждайки структури и граници, за да осъществява връзки, да разпространява информация и да развива иновации.

В допълнение към този вятър на промяната, който идва от ингреса на Сатурн във Водолей, ще се присъедини и влиянието на Венера. Тя ще забави ход, за да тръгне в ретроградна посока точно на 13-ти май и ще вилнее в знака Близнаци чак до 25-ти юни.

Повишеното желание за преоценка на нашите взаимоотношения ще пренареди йерархията в ценностната ни система и начина, по който реализираме стремежите си, както в работата, така и в личния си живот. Силата на човечеството през този период ще произтича главно от възможността безпристрастно да погледнем на бъдещето, което стои пред нас, да овладеем максимално емоциите си и с аналитична мисъл да предприемем следващите стъпки за личностно и колективно развитие.

Най-силно ще усетят влиянието на този транзит хората, които имат Сатурн във Водолей (поколенията от 1962-1964, както и от 1991-1993) или Сатурн в Лъв (1976-1978 и 2005-2007). Особено активен ще бъде за тях периодът от 21-ви март до 1-ви юли, когато ще се наложи да проявят своята отговорност, зряло отношение, дисциплина и устойчивост в най-висока степен и най-чиста форма, за да докажат себе си и позициите си в обществото и света. Сатурн позволява да бъдете много конкретни в работата си и ангажиментът в професионалната област може да донесе много късмет, а също и важна икономическа стабилност. 

На 1-ви юли Сатурн отново ще се завърне за малко в покоите на Козирога и ще ни даде време да си отдъхнем от новите ни обвързаности и задължения, за да транзитира окончателно във Водолей на 17-ти декември тази година. През целия този преход Юпитер ще му диша във врата, а на 21-ви декември ще се срещнат в първите градуси на знака Водолей, за да поставят основите на голямата промяна, която човечеството ни ще изживее през следващите 20 години. Те ще ни помогнат да осъзнаем точно кои елементи и структури от живота, който познаваме до момента, ще послужат като опорни точки за бъдещото ни развитие като цивилизация.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft