Мъжете си признаха! Ето кое е любимото им бельо - ще се изненадате:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Тенденции
Мъжете си признаха! Ето кое е любимото им бельо - ще се изненадате:
1919
Източник: blitz.bg
Мъжете си признаха! Ето кое е любимото им бельо - ще се изненадате:

Женското бельо е онази част от облеклото ни, която използваме за съблазняване на противоположния пол, а и за да се почувстваме привлекателни, фатални, желани. Всички са наясно, че бельото – секси бельото, оказа огромно влияние върху интимния живот на мъжа и жената.

Но мъжете също обръщат внимание на това, което носят под панталона.

Тези дни ни попадна едно доста интересно британско проучване. То е свързано именно с мъжете и тяхното бельо . Експерти проведоха проучване и разкриха предпочитанията на силния пол при избора на долните дрехи .

мъжко бельо

Доктор Бекман проведе проучване, в което взеха участие две хиляди мъже. Според резултатите 51 процента от анкетираните предпочитат да носят стегнати слипове - плътно прилепнали при това, които да държат гениталиите във „фиксирана“ им позиция.

мъжки слипове на простора

Късите боксерки са предпочитани от 26 процента от мъжете, а по-дългите такива са предпочитани от 10 процента от силния пол. На свой ред отговорът „Жената купува бельото ми и нося каквото вземе, заради това нямам предпочитания“ е даден от 10% от анкетираните.

„Очевидно е, че британците (повечето мъже в изследването са именно от Великобритания – бел. авт.) много обичат стягащото бельо – това се доказва както от нашите изследвания, така и от неофициални доклади от източници“, каза д-р. Бекман Сюзън Фърмор. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft