Невидими убийци-Неочаквани причини за рак

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Невидими убийци-Неочаквани причини за рак
1283
Невидими убийци-Неочаквани причини за рак

Всички фактори на смъртоносната болест са изброени.

След като цитира Хипократ, съвременният онколог Антон Шкиряк за пореден път потвърди добре познатата истина: „Ние сме това, което ядем“. Междувременно дори и най-безобидната на пръв поглед храна е изпълнена с опасност.

Заедно с канцерогените, с които са пълни колбасите, мазнините се оказаха в редица вредни продукти. Употребата им също предполага развитието на рак. Първите са в черен списък поради съдържанието на натриеви нитрати. А за любимата на всички нашенци сланина да не говорим!

"Това е холестеролен концентрат, холестеролна бомба ... Също пържените, пушени храни също са вредни - всички те имат денатуриран протеин.

Това е много вредно", обясни д-р Шкиряк в интервю за "Наблюдател".

Между другото, обикновеното свинско месо също е онкогенно. Но козметиката е не по-малко опасна, отбеляза онкологът. Така че, боите за коса провокират рак и новомодерният шеллак, познат на много момичета и жени. На ноктите той здраво се втвърдява благодарение на формалдехидите.

"Например, титаниев оксид, който причинява онкологични процеси. Той също е в червилата", подчерта специалистът.

Болните съдове също действат като провокатори на тумора. Но самият стрес няма нищо общо. Последиците от него са опасни. Хаосът води до нарушения в организма, което според специалист е причина за онкологичните проблеми.  

За да не "спечелите" ужасно заболяване ще помогне на физическото възпитание и правилното хранене. Освен това трябва да пиете чиста вода и да следвате фигурата, казва FederalPress.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft