Нети откри истинската си майка след близо 45 години раздяла! Но това далеч не е всичко:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Нети откри истинската си майка след близо 45 години раздяла! Но това далеч не е всичко:
4349
Източник: HotArena
Нети откри истинската си майка след близо 45 години раздяла! Но това далеч не е всичко:

Обратите на съдбата понякога могат да бъдат феноменални. История почти като на кино се случи в живота на не кого да е, а на Антоанета Добрева - Нети , едно от любимите ни лица от сцената и екрана.

Актрисата открила, че е осиновена, при това съвсем наскоро, предава HotArena.

Новината обяви водещата на "Търси се" Нели Хаджийска, която анонсира предстоящото издание на предаването, но все пак издаде подробности около историята, достойна за сценарий на поне един голям сериал. 

"Разбира го след смъртта на своята осиновителка чрез един случайно намерен документ. Кръвните групи не съвпадат. Житейска пауза и буря от емоции в главата й, в душата й. Малко по-късно близък до семейството им съвсем случайно се запознава с истинската майка на Нети - Джилда. Двете се откриват след близо 45 години раздяла. А кръвен баща на Нети се оказва техен приятел актьор, Петко от Плевен, с когото Дони и Нети от години прекарват лятото на любимата си Варвара.

Житейската история не свършва до тук. Нети открива, че нейна сестра е нашата колежка от бТВ Александра Кръстева", разказва историята на Нети водещата. Осиновителите на изпълнителката на "Луната спи" са Светла Добрева, доцент по физика, и доктор Георги Добрев, специалист вътрешни болести. В тяхната къща в центъра на София Нети живее 25 години преди да се омъжи за Дони и да се нанесе в неговия апартамент. 

Първата среща между Нети и биологичната й майка Джилда Пъванова-Алексиев ще покажат в "Търси се" точно на Цветница. Освен това ще видим и първия разговор, в който певицата и актриса казва на Петко Кръстев, че е негова дъщеря. 

"Ще плачем много, ще се прочистим и някак си ще зависим заедно. Ще видим Нети такава, каквато никога не е била - цялостна, завършена, знаеща и усещаща наистина коя е", каза още Нели Хаджийска, пише Телеграф.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft