Ники Кънчев в болезнено откровение: Бях в ада, изгубих дете, на мен това ми се случи на екрана, брат ми!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ники Кънчев в болезнено откровение: Бях в ада, изгубих дете, на мен това ми се случи на екрана, брат ми!
4476
Ники Кънчев в болезнено откровение: Бях в ада, изгубих дете, на мен това ми се случи на екрана, брат ми!

Мистър Стани богат - Ники Кънчев, разплака зрителите и водещия Станислав Иванов в изповед пред bTV за най-голямата трагедия в живота си – загубата на дъщеричката си.

„Аз бях в ада. Аз бях в ада! И то когато си на екран, когато си щастлив, половината те обичат, половината - не.

Но това ми се случи, когато аз много публично... На много хора им се случват подобни неща. На мен това ми се случи на екрана, брат ми! Изгубих дете“, каза той с треперещ глас на своя стар приятел.

 „Това ангелче е всеки ден до мен, всеки ден му казвам „Добър ден“, „Лека нощ“. Ако имаш въпрос кое е най-голямото богатство, това е сестра ѝ, която е жива и здрава. Но това върви заедно с най-голямата загуба. Ако мога да върна по тоя начин към тия хора…“, разкри той относно мотивацията си да помага в различни благотворителни каузи със събиране на средства.

Кънчев разказа и как бил поканен във Фейсбук групата „Купи от майка на дете с увреждане“ и колко много жени имали обяви там: „Казах им: „Скъпи майки, вие сте героите, вашата битка е всеки ден. Ето моя телефон, който когато иска, може да ме потърси“. И те почнаха…“.

Изключително емоционалните думи на Кънчев накараха Иванов да стане от мястото и да го прегърне в знак на подкрепа.

Преживяното, наученото, прочетеното, любопитството, то трябва да ни води. Стани богат e такъв формат, който е републиканско, европейско по знания“, каза още в предаването „120 минути“ Ники Кънчев, който се завръща като водещ на шоуто.
Той обясни, че положителната му нагласа към живота е от неговите родители. „Майка ми Пенка и баща ми Милчо вече са покойници. Много обикновени хора майка ми беше от село

Горник, а баща ми от село Голям Извор слизат много бедни до гарата в Червен бряг с коне и започват да живеят един живот. Изграждат си къща от нулата. Това трудолюбие и постоянство го научих от тях. Добрите им сърца. За нас да има, но и за хората”, разказа Кънчев.
 

За пътя към журналистиката - той разказа, че е подготвен за изпита от проф. Христо Дудевски. „Брат ми Пепи го беше срещнал във влака София-Червен бряг. Седят в купето и си говорят. Брат ми му казал, че има брат, който е в 11. клас и иска да кандидатства журналистика, литература, а той казал: „нека да дойде момчето“.
Започна да ме подготвя и ми направи имитационен изпит и каза: „ти вече си студент, ама в Търново за журналистиката не знам, защото не ти знам подготовката

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft