"Никога любовта не може да е грешка" - Диляна Попова със силни думи за Блатечки. Призна и за корекциите по себе си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
"Никога любовта не може да е грешка" - Диляна Попова със силни думи за Блатечки. Призна и за корекциите по себе си (Снимки):
9015
Източник: pik.bg
"Никога любовта не може да е грешка" - Диляна Попова със силни думи за Блатечки. Призна и за корекциите по себе си (Снимки):

Интересът към тях е огромен, а причината - простичка. Те просто изглеждат много добре заедно и са една от най-обичаните двойки у нас.

Става дума за Диляна Попова и Асен Блатечки . След бурни епизоди на любов и раздяла, никой доскоро не беше сигурен дали двамата пак са заедно, в името на общото им дете - малкия Борил. Но ето че Диляна сама повдигна завесата и сподели много интимни неща за връзката ѝ с Асен и за любовта изобщо:

Диляна и Асен

„Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявам за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си”, сподели Диляна Попова и призна, че в момента с актьора са заедно и дори се готвят за поредната си екзотична почивка.

„Аз съм чувствителна, наивна и се стремя да бъда добра. Следвам мечтите си. Имам щастлив живот. Случват ми се хубави неща. Благодаря всеки ден на хората, които са около мен и ме подкрепят. Понякога лесно се отказвам. Не съм достатъчно борбена. Трябва да бъдем по-духовни и вярващи", сподели актрисата.

филм за Буров

Диляна говори и за новия си филм „Останалото е пепел”, в който тя играе Мария – влюбената секретарка в Атанас Буров, изигран от Блатечки. „Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа. Във филма говоря на английски”, сподели актрисата.

По думите й е трудно да си модел. „Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите от дете”, каза Диляна Попова.

Актрисата сподели, че няма Facebook профил и не чете какво се пише в интернет за нея. Попова коментира и тенденцията жените все по-често да посещават хирургическите кабинети „Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах", завърши с откровенията моделът.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft