Няма такъв случай! Близнаци се родиха едно на милион!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Няма такъв случай! Близнаци се родиха едно на милион!
1771
Няма такъв случай! Близнаци се родиха едно на милион!

В семейството на 32-годишните Никола и Тод Бейли от Шефилд (Обединеното кралство) се родиха необичайни близнаци . Едно от бебетата има вродено заболяване - синдром на Даун.

 

Този случай беше наречен „един на милион“.

Лекарите не знаели за болестта, докато бебето не се роди.
Харпър се роди първа - 38 минути по-рано от сестра си Куин.

 

След раждането лекарите се извиниха, че не са разпознали патологията. Двойката обаче не смята болестта на Харпър за проблем и смята, че лекарите са направили всичко възможно.

„Спомням си само как стои лекарят и се извинява. Но щом видях децата, сърцето ми се разтопи. И двете бяха толкова прекрасни. По време на ултразвука специалистите не разкрили аномалии в развитието “, казва майката.

Жената уверява, че близнаците имат близки отношения помежду си. По-младата Куин ревнува Харпър, защото по-голямата вече е нараснала коса.
- Куин е ревнива, защото има само лек пух на главата си, а Харпър има цял кичур кафява коса. Харпър започна да се усмихва по-рано от по-малката си сестра ”, казва Никола.

Когато по-голямата от близнаците е на 6 години, тя ще се подложи на сърдечна операция. Сърдечните патологии са характерни за децата с този синдром.

Майката на бебетата казва, че децата не могат да се сравняват, защото са различни.
„Поради отрицателното възприемане на синдрома на Даун хората го гледат предпазливо. Понякога чуваме коментари като „това е дете не е наред“. Нищо й няма, тя е дете със синдром на Даун “, казва Никола.

Двойката има  Лукас-най-големия син, който с нетърпение очакваше да се срещне със сестрите.

Във Великобритания около 40 хиляди души имат синдром на Даун. Според експерти шансът да се роди един от близнаците със синдрома е едно на милион.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft