Павел Глоба бие тревога: През ноември три зодии започват всичко от нулата - не могат да се скрият от съдбата си!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Павел Глоба бие тревога: През ноември три зодии започват всичко от нулата - не могат да се скрият от съдбата си!
11586
Източник: blitz.bg
Павел Глоба бие тревога: През ноември три зодии започват всичко от нулата - не могат да се скрият от съдбата си!

Известният астролог Павел Глоба направи доста тревожна прогноза за ноември месец , касаеща по-специално три от знаците в зодиака. Животът им ще се преобърне в буквалния смисъл, очакват ги големи промени, от които просто няма как да се скрият.

Звездите този месец няма да са особено благосклонни.

Много от нас ще трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се опитат да ги преодолеят. 

Колкото повече се страхуваме да променим нещо в живота си, толкова по-трудно ни е да живеем с този страх. Забиваме се в ъгъла и правим крачка  назад, после втора и не подобряваме нищо, затъваме в блатото.

Според Павел Глоба няколко зодии през ноември ще трябва да започнат целия си живот от нулата . Звездите ще ви дадат възможност да сложите край на всичко лошо в живота си до момента, но това си има цена. Готови ли сте да я платите?

Ноември няма да мине така гладко, както бихме искали. Ще има пречки, които ще трябва да преодолеем. Три знака на зодиака през ноември ще бъдат застигнати от много трудности и ще се наложи да вземат много важни решения за кардинални промени, според Павел Глоба. Ето кои са те:

Дева

Техният живот наистина много ще се промени през месец ноември, но тази зодия ще  бъде доволна от всичко това. Дълго време променяхте неща в живота си и всичко вече започва да дава плодове.

Все още се притеснявате, че ситуацията може да излезе извън вашия контрол и самите вие ще останете с разбито сърце и надежди. 

Недейте да мислите така обаче. Ноември ще ви даде възможност да вземете кардинални решения, а отлагането наистина може да попречи на шансовете ви за лично щастие. 

Овен

Не бива да се отдавате на паниката, че няма да може да надскочите себе си, колкото и да се стараете. Оставете всичко да върви, а Съдбата и звездите си знаят работата и ще подредят нещата така, както трябва. Вие просто ще се наложи да направите малки корекции и да се наслаждавате на новата реалност. 

Ноември ще помогне на Овните да достигнат ново финансово ниво, което ще промени живота им като цяло. 

Павел Глоба съветва Овните да не отхвърлят абсолютно никакви бизнес предложения, дори ако на пръв поглед ви се струват нелепи, а печалбите не особено осезаеми.

Риби

Най-драматичните промени ще се случат именно на този зодиакален знак. Ноември ще ви даде възможност да се измъкнете от всички застигащи ви проблеми. Ще имате късмет да се измъкнете от най-лошите си кошмари. 

Разбира се, това е само метафора, но е факт че ви чака много щастие през ноември. Ще може да изпълните всичките си желания. 

Влезте в ноември уверено, а после се пуснете по течението. Ще стигнете до бряг, в който мечтите се сбъдват. Любовният ви живот ще се подобри най-осезаемо.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft