Подробности от Спешна помощ за убитото момиче, екипи се борят се за живота на другото дете

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Подробности от Спешна помощ за убитото момиче, екипи се борят се за живота на другото дете
25085
Подробности от Спешна помощ за убитото момиче, екипи се борят се за живота на другото дете

Децата, пометени тази вечер в София, са блъснати от огромен джип Toyota Land Cruiser. Те са пресичали в района на София ленд, когато в тях се е врязал автомобилът.

"Сигналът в Спешна помощ е бил подаден в 19.

33. Съобщено е за две ударени деца на ул. "Бигла" 52, на светофара. Към мястото веднага са тръгнали две линейки, първата е била там в 19. 38 часа. Когато пристига, се оказва, че подаденият адрес е адресът на природоматематическата гимназия, от която двете деца излизат.

Страшни подробности за мелето до "Токуда": Джип помел две деца, едното е починало Мъж, който се намирал там, е видял случилото се и се е обадил в Спешна помощ.  Самата катастрофа, обаче, е била на бул. "Вапцаров" на светофара срещу "София ленд".  Отивайки вече на точното място, лекарите откриват 14-годишно момиче в шок, с тежка политравма, множество вътрешни наранявания, то е закарано в "Токуда".

Също в много тежко състояние е било и 13-годишно момиче. То е било в кома, с открита фрактура на крака, което е животозастрашаващо. Детето е закарано в "Пирогов" в много тежко състояние, с опасност за живота", съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.  Детето, закарано в "Токуда" е починало, малко, след като е било прието, независимо от усилията на лекарите.  И към момента в "Пирогов" се борят за живота на другото 13-годишно дете. 

Ужасяващата катастрофа, завършила с трагедия и отишъл си невинен живот, е поредната, в която е пострадало дете.  Вчера около 15. 09 часа в столичния квартал "Младост" е блъснато друго 14-годишно момиче. То е пострадало изключително тежко, от удара е с черепно мозъчна травма, контузна рана на главата, травми по ръцете и тялото.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft