Предричат блестящо бъдеще на осиновената дъщеря на Анджелина и Брад - вижте красивата пораснала Захара Джоли-Пит (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Предричат блестящо бъдеще на осиновената дъщеря на Анджелина и Брад - вижте красивата пораснала Захара Джоли-Пит (Снимки):
12359
Предричат блестящо бъдеще на осиновената дъщеря на Анджелина и Брад - вижте красивата пораснала Захара Джоли-Пит (Снимки):

Холивудската актриса  Анджелина Джоли  може да се похвали не само със заслуги в областта на киното, но и с почетното звание посланик на добра воля към ООН. Притежателката на голямо и добро сърце редовно посещава държави от третия свят с хуманитарни мисии, а за посещенията плаща от собствения си джоб. 

При едно от тези пътувания Анджелина среща бебе с големи очи, което мигом очарова американската актриса. Без да мисли два пъти, известната красавица решава да осинови момичето.

Анджелина Джоли Захара

Това се случва през 2005 г., когато Анджелина Джоли и Брад Пит посещават сиропиталище в Етиопия. 6-месечното бебе, страдащо от недохранване и дехидратация, се отличава от другите сираци. Големите му кафяви очи, пронизващи сърцето, не оставят двойка безразлична. Момичето е осиновено, наричат я  Захара , което на суахили означава "цвете". 

малката Захара

Захара Джоли Пит малка

Малкото „цвете“ бързо расте и се развива под топлите лъчи на родителската любов. Мъничето има не само любящи родители, но и по-голям брат, Мадокс, който е осиновен три години по-рано от Джоли и Пит в Камбоджа. А скоро се появява и първородната дъщеря на двойката - бебето Шайло. Оттогава насетне Захара влиза в ролята на по-голямата сестра.

Захара и Шайло Пит 

Но известната двойка не спира дотук. Семейството бързо нараства с нови попълнения: през 2007 г.

двойката осиновява тригодишният Пакс от Виетнам, а през 2008 г. Анджелина ражда близнаци - сина си Нокс и дъщеря си Вивиен. Захара с голямо удоволствие участва в отглеждането на децата.

Анджелина и Брад близнаци

Анджелина и Брад деца

Сега „цветето“ е узряло и красиво. Между другото, 15-годишната Захара не рекламира личния си живот в социалните мрежи и не обявява публично успехите си. Затова малко хора знаят, че красавицата от няколко години озвучава анимации , а също така се опитва да се занимава и с актьорско майсторство .

Анджелина и Захара

Младата дама мечтае за кариерата на модел и много фенове я сравняват с Риана и Наоми Кембъл. Според запознати, Брад Пит е категорично против подобно начинание. За да се доближи до света на модата и красотата, девойката се пробва като дизайнер на бижута и влага всичките си приходи от продажби в благотворителната организация House of Ruth Shelters, която помага на семейства с ниски доходи.

Анджелина със Захара

Въпреки крехката си възраст, Захара не се страхува да опита себе си в нови посоки. Надяваме се, че нейната съкровена мечта скоро ще се сбъдне, а грижовните родители ще обичат и подкрепят „цветето“ във всички бъдещи начинания.

Захара Джоли-Пит с майка си

Захара Пит красива

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft