Предсказване на късмета на кафе. Изберете чаша кафе и прочетете експресната прогноза за утре

вход през zajenata.bg
За Жената
Предсказване на късмета на кафе. Изберете чаша кафе и прочетете експресната прогноза за утре
25552
Предсказване на късмета на кафе. Изберете чаша кафе и прочетете експресната прогноза за утре

Изберете една чаша кафе. Разберете какво да очаквате от утре. И не забравяйте, че животът и съдбата ви са в способните ви ръце. Способни сте на много повече, отколкото си мислите. Следователно, ръководете се от съветите на това гадание и направете така, както смятате, че е подходящо за вас самите.

Кафе №1 - Мока
Утре ще усетите изключителен прилив на енергия. Всичко ще ви се даде лесно, без забавяне. Жизнерадост на духа и тялото ще ви позволи да завършите деня с висока нотка. Такъв прилив на енергия е резултат от добра почивка и разбиране на вашите задачи.
Не губите време и когато се захващате за бизнес, знаете точно откъде да започнете и какъв трябва да бъде резултатът. Това спестява енергия и съответно тя се натрупва. Продължавайте добрата работа и ще завладеете всички върхове!

Кафе №2 - Американо
Утре ще бъде монотонен. Рутинните и текущи неотложни въпроси напълно ще привлекат вниманието ви. От една страна, понякога е добре да се концентрираме върху неотложни въпроси като този. Основното е, че рутината не се влива в нещо повече и не се превръща в значителна част от живота.

Опитайте се да усетите този момент на фокусиране върху конкретна задача утре. В живота умението да се концентрираме върху важни въпроси е много полезно. И тези дни са чудесно време да тренирате уменията си за концентрация.

Кафе № 3 - Еспресо
Утре ще бъдете малко раздразнителни. Не трябва да се забавяте много за гневни реакции заради дреболии. Вместо това анализирайте какво ви е довело до това състояние на ума, когато малките неща предизвикват такава неприятна реакция.
Няма значение какво точно ви дразни. Важно е да разберете защо вашите реакции са еднакви. Не позволявайте гневът и раздразнителността ви да се разлеят на следващия ден. За целта завършете деня малко по-рано от обичайното, заспивайте добре. Почивката ще ви направи по-внимателни. Може би това ви липсва за пълно спокойствие.

Кафе №4 - Капучино
Вероятно утре ще изпитате радост, граничеща с еуфория. Почувствайте този момент, не го оставяйте без да разберете напълно какво точно се е случило. Това ще позволи преживяването да се повтаря отново и отново.
Радвайте се, обичайте и бъдете щастливи. Нека утрешната радост хармонично се впише в калейдоскопа на вашия щастлив и смислен живот.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft