Противно, или естествено-Майка показа видео, на което показва какво вади от носа на бебето си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Противно, или естествено-Майка показа видео, на което показва какво вади от носа на бебето си
4320
Противно, или естествено-Майка показа видео, на което показва какво вади от носа на бебето си

Жените, които стават майки, знаят от първа ръка, че появата на децата променя много неща в живота - включително преодоляване на деликатните моменти и неудобства, свързани с грижата за бебето. Една майка решила да сподели житейския си опит, което в някои от хората предизвика отвращение, а други много го харесаха.

Не е тайна, че бебетата често имат запушен нос.

Уредът, с който тази майка радзполага, помага за премахване на слуз от носа. Прекомерното натрупване на слуз предотвратява дишането, затруднява приема на храна и влошава настроението на бебето. Затова много майки отиват на различни трикове, за да облекчат състоянието на детето.

Тази мама реши да  използва инструмент за извличане на сополи, за да помогне на малката си дъщеря.

Много е просто да се използва аспираторът: една тръба се вкарва в носа, а през другата майката изсмуква сопола, като изтегля въздуха през другия край. Слузта остава в аспиратора поради специален гъбен филтър, така че родителите не бива да се страхуват, че съдържанието ще се разлее или попадне в устата им. Не всички обаче споделят позитивното отношение на майката.

Отвратително е да гледате и да го правите! И да, аз съм мама на трима. Използвах това нещо, за да видя как работи и работи добре, но самият принцип на всичко това е отвратителен!

За тези, на които процесът изглежда неприятен, има съвет: можете да прикрепите спринцовка или малка помпичка към края на тръбата и да извадите слузта с тяхна помощ.

Мнозина пишат, че е приятно да го гледат, но имаше и такива, които подкрепиха жената.

Нищо не може да бъде отвратително, ако се отнася до дете.

Мислех, че е неприятно, когато чух за него. Но когато имате дете, което не може да диша, да яде или да спи, няма значение какво правите, за да се чувствате по-добре.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft